Sporturi

Serena Williams a surprins din nou la Roland Garros. Ce echipament a purtat. FOTO

27.05.2019 | 22:51
Serena Williams a surprins din nou la Roland Garros Ce echipament a purtat FOTO

Serena Williams a debutat luni la Roland Garros 2019, impunându-se în trei seturi împotriva rusoaicei Vitalia Diatchenko, scor 2-6, 6-1, 6-0. Sportiva din SUA a atras din nou toate privirile cu o costumație realizată special pentru ea de Nike în colaborare cu designerul Virgil Abloh. 

Serena Williams a surprins din nou la Roland Garros

Serena nu și-a început deloc bine aventura la Open-ul Francez, pierzând primul set la 2 în fața unei jucătoare clasate pe locul 83 WTA. Williams a arătat însă precum o mare campioană în următoarele două seturi și i-a permis adversarei un singur game, meciul terminându-se în mai puțin de o oră și 30 de minute.

În următorul tur, Serena se va duela cu învingătoarea meciului dintre Nara și Jakupovic, unde scorul este 1-1 la seturi. Partida va fi reluată mâine, în jurul orelor prânzului.

Serena Williams a avut o noua costumatie realizata special pentru ea
Serena Williams a avut o noua costumatie realizata special pentru ea

Ajuns la 37 de ani, Serena Williams așteaptă de doi ani câștigarea unui nou turneu de Mare Șlem. Dacă se va impune la Roland Garros, atunci o va egala pe Margaret Court în privința numărului total de turnee de Mare Șlem câștigate. Serena are 23 de astfel de trofee, iar Margaret Court 24. Dintre toate turneele de Mare Șlem însă, Serena are parte de cele mai complicate momente la Roland Garros. S-a impus doar de trei ori aici, ultima oară în 2015.

Simona Halep – Alja Tomljanovic live video turul 2 Roland Garros

Marți va intra în competiție și Simona Halep. Sportiva noastră are meci cu Alja Tomljanovic. Halep a câștigat trofeul la Roland Garros anul trecut, reprezentând primul său triumf la turneele de Mare Șlem. Mai jucase finala de alte două ori la Open-ul Francez și de fiecare dată o pierduse.

Simona Halep nu a câștigat niciun turneu în 2019, având două finale pierdute, la Doha și la Madrid. Simona are un traseu aparent favorabil până în semifinale, acolo unde ar putea da peste liderul mondial Naomi Osaka.