Sporturi

Ce echipament poartă Simona Halep la Australian Open 2019. Galerie foto

15.01.2019 | 11:30

Ce echipament poartă Simona Halep la Australian Open 2019. Simona Halep debutează la Australian Open 2019 în cea de-a doua zi de concurs. Sportiva noastră o întâlneşte în turul inaugural la primul turneu major al sezonului comeptiţional pe Kaia Kanepi, locul 70 WTA, care a eliminat-o pe Simona în primul tur la US Open 2018, producând cea mai mare surpriză a tabloului feminin.

Toate privirile sunt aţintite către liderul mondial din WTA, mai ales că a acumulat deja cinci înfrângeri consecutive în circuit, un aspect care nu asigură încredere. Totuşi, Simona Halep este în prim-plan din mai multe motive. Cei de la Nike au creat noua linie vestimentară special pentru acest turneu, primul de o asemenea importanţă în acest an, iar suporterii româncei din fruntea clasamentului mondial şi-au declarat deja pe reţelele de socializare aprobarea echipamentului purtat de favorita lor.

Ce echipament i-au pregătit cei de la Nike liderului mondial din WTA

Constănţeanca în vârstă de 27 de ani poartă un tricou de culoare roz, având mâneca stângă ieşită în evidenţă printr-o combinaţie de culori. Fusta pe care liderul mondial o poartă este de culoare gri închis spre negru, iar pantofii sport sunt cei creaţi special pentru sportiva noastră, pe a căror suprafaţă se îmbină culorile verde şi galben, iar pe talpa din interior se găsesc nişte ardei iuţi, americanii de la Nike făcând legătura dintre numele sportivei noastre şi stilul său de joc: “Halepeno” (jalapeno – unul dintre cele mai cunoscute soiuri de ardei iuţi din lume), iar pe partea de interior căptuşită se găseşte tricolorul pe care scrie Halep.

Simona Halep în noul echipament Nike

Dacă se va impune în faţa Kaiei Kanepi, Simona Halep va da peste Sofia Kenin sau Veronika Kudermetova. În turul trei ar putea-o întâlni pe Venus Williams, iar în optimi pe sora acesteia, Serena. În sferturile de finală, Simona ar urma să se dueleze cu cehoaica Pliskova, iar în semifinale cu Naomi Osaka sau Elina Svitolina. În finală, Simona le-ar înfrunta pe Angelique Kerber, Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.