Simona Halep

Ce echipament va purta Simona Halep la meciul cu Venus Williams. Fanii şi-l pot comanda deja! Foto

17.01.2019 | 16:45
Ce echipament va purta Simona Halep la meciul cu Venus Williams Fanii sil pot comanda deja Foto

Simona Halep va juca sâmbătă cu Venus Williams în turul trei de la Australian Open şi, cel mai probabil, va purta un nou echipament de la Nike. Românca a schimbat ţinuta deja de două ori la Melbourne, iar fanii au criticat felul în care a fost îmbrăcată la meciul cu Kaia Kanepi.

Nike a lansat special pentru Australian Open o linie de echipamente care se numeşte Nikecourt Melbourne Collection. Sportivii sponsorizaţi de compania americană au la dispoziţie şapte ţinute diferite pentru turneul de la Antipozi. La meciul cu Kaia Kanepi, Simona Halep a jucat într-o bluză roz, care avea un guler înalt. Echipamentul a fost intens criticat de fani pe Twitter, iar la partida cu Sofia Kenin, românca a decis să-şi schimbe vestimentaţia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ce echipament va purta Simona Halep la meciul cu Venus Williams. Are de ales din cinci modele

Simona Halep va juca sâmbătă cu Venus Williams în turul trei de la Australian Open, iar românca are de ales din cinci modele pentru ţinuta de la meci. Dintre acestea, o rochie de culoare albă cu o dungă orizontală şi una verticală este cea mai scumpă ţinută din colecţia Nikecourt Melbourne. Echipamentul costă 619 lei, iar fanii româncei îl pot comanda de pe site-ul companiei americane. Ţinuta de la meciul cu Kaia Kanepi costă 289 de lei, în timp ce vestimentaţia de la partida cu Sofia Kenin costă 259 de lei.

Ce echipament va purta Simona Halep la meciul cu Venus Williams
Ce echipament va purta Simona Halep la meciul cu Venus Williams

Liderul mondial a prefaţat meciul cu Venus Williams de sâmbătă. “Astăzi m-am simțit excelent. Aș fi putut juca încă un meci. Fiecare meci greu reprezintă un lucru pozitiv. Cred că pot juca trei ore în fiecare zi, chiar dacă nu sunt sută la sută pregătită pentru acest turneu. Cu fiecare zi devin mai bună însă. Va fi un meci greu cu Venus, dar știu că nu voi mai alerga la fel de mult pentru că punctele se vor încheia repede. E o mare campioană, iar pentru mine reprezintă o provocare să le înfrunt pe surorile Williams”, a declarat Simona Halep după meciul cu Sofia Kenin.