Life

Ce educație le dă Mirela Vaida copiilor săi. De ce nu îi lasă niciodată să se uite la Acces Direct

Mirela Vaida a vorbit despre educația pe care le-o dă copiilor săi. Care este motivul pentru care nu îi lasă niciodată să se uite la Acces Direct.
02.02.2023 | 13:04
Ce educatie le da Mirela Vaida copiilor sai De ce nu ii lasa niciodata sa se uite la Acces Direct
Mirela Vaida educație copii Foto Colaj Fanatik/Facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a vorbit despre educația pe care le-o dă copiilor ei și a explicat și care este motivul pentru care nu îi lasă pe aceștia să te uite la Acces Direct.

Ce educație le dă Mirela Vaida copiilor săi

Mirela Vaida este mama a trei copii și, deși este foarte mândră de cariera sa în televiziune, aceasta mărturisit că nu îi lasă pe copii să se uite la emisiunea ei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a dezvăluit că nu este de acord cu lovirea celor mici și că nu și-a bătut niciodată copiii, dar atunci când aceștia nu înțeleg ceva, vedeta ridică tonul, moment în care ei înțeleg că au făcut ceva grav și au supărat-o pe mama lor.

Modalitatea prin care Mirela Vaida îi pedepsește pe copiii săi este să îi pună să stea în camera lor sau să nu le dea desert atunci când nu se poartă frumos.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și soțul ei mai apelează și la o altă pedeapsă și le transmit copiilor că nu îi mai duc în parc din cauză că au făcut năzbâtii.

”Ridic tonul și ei înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Tatăl lor la fel face, dar atât! Și noi aplicăm pedepse. Cea mai cruntă pedeapsă e să te duci în camera ta sau nu primești desert.

ADVERTISEMENT

Sau, azi, nu mergem în parc, dar atât. Oricum, ei le simt.Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună.”, a spus Mirela Vaida pentru viva.ro.

De ce nu îi lasă Mirela Vaida pe copiii ei să se uite la Acces Direct

Mirela Vaida a explicat și care este motivul pentru care nu îi lasă niciodată pe copiii ei să se uite la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Aceasta a explicat faptul că copiii săi sunt prea mici pentru a înțelege o astfel de emisiune și le-a explicat foarte clar că nu au voie să se uite la Acces Direct din cauza faptului că sunt copii și nu au vârsta necesară pentru a urmări o emisiune de acest tip.

”Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo.

Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta. ”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: