Ce ELOGII! Prima declaraţie a lui Guardiola despre duelul cu Steaua

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
07/08/2016, 00:00
Ce ELOGII! Prima declaraţie a lui Guardiola despre duelul cu Steaua

Steaua va juca împotriva lui Manchester City în faza play-off a Ligii Campionilor, iar cele două meciuri sînt programate pentru 16 august, la Bucureşti, şi pe 24 august, returul din Anglia.

Antrenorul lui Manchester City a oferit astăzi primele declaraţii despre întîlnirile cu Steaua, din Liga Campionilor, şi a subliniat şi el faptul că elevii săi vor avea de înfruntat o echipă foarte experimentată în Europa.

“Duelul de Champions League împotriva Stelei este un clasic. Trebuie să începem să îi analizăm. Vreau să văd jucătorii că luptă, că se comportă ca o adevărată echipă”, a declarat Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City.

Capture

Manchester City va juca duminică ultimul meci amical înainte de startul noului sezon, contra celor de la Arsenal, partidă progamată la ora 20:00, în Suedia.

Capture2

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×