News

Ce eroare! Anchetatorii ridică probe de la casa lui Dincă la o săptămână de la dispariția Alexandrei din Caracal – FOTO

02.08.2019 | 17:52
Ce eroare Anchetatorii ridica probe de la casa lui Dinca la o saptamana de la disparitia Alexandrei din Caracal  FOTO

La mai bine de o săptămână de la dispariția Alexandrei, anchetatorii ridică probe de la casa lui Dincă. Majoritatea televiziunilor din România sunt de dimineață pe strada Craiovei nr. 169 din Caracal, locul de unde Alexandra Măceșanu a sunat pentru ultima oară la 112 să ceară ajutor. A sunat de trei ori, dar degeaba.

Anchetatorii ridică și la această oră probe din casa lui Dincă

Specialiștii consideră că procurorii au procedat greșit în acest caz și că nu trebuiau să plece niciodată de la fața locului, ci să continuie cercetările. Azi, după ce Dincă s-a întors de la IML București, procurorii și polițiștii din mai multe județe au început să ia casa la puricat, milimetru cu milimetru.

Conform informațiilor apărute până acum, în casa lui Gheorghe Dincă există șanțuri săpate și mai multe gropi astupate. Unul dintre oamenii care i-au trecut pragul a declarat zilele trecute că a văzut în acea casă lucruri inexplicabile. Și anume, spunea că Gheorghe Dincă obișnuia să facă des săpături și apoi să pună pământul la loc. Apoi, există și persoane care susțin că sub casa lui Dincă ar exista un tunel, un soi de cameră de tortură unde își chinuia victimele.

casa lui dinca
Casa lui Gheorghe Dincă, împânzită de jandarmi. Sursa foto: Digi 24

Autoritățile au făcut o pauză inexplicabilă de la cercetarea la fața locului

De duminica trecută, autoritățile nu au mai investigat absolut niciun perimetru din casa suspectului de crime în serie. Acesta a fost adus în București pentru a i se face anumite analize medicale și pentru ca medicii să afle gradul de psihopatie pe care îl are pentru a ști dacă anchetatorii se pot baza pe declarațiile sale, chiar și dacă e vorba de recunoașterea crimelor.

Unul dintre investigatorii cei mai cunoscuți ai României, Dan Antonescu, este de părere că fetele s-ar putea să fie în viață plus că anchetatorii nu trebuiau să plece niciodată de la locul presupusei fapte.