Life

Ce este diastaza abdominală, afecțiunea de care suferă Andreea Bănică: ”Mi s-a părut dubios”

Andreea Bănică a explicat ce înseamnă diastaza abdominală și cum și-a dat seama că suferă de această afecțiune. Artista nu înțelegea de ce nu reușește să slăbească.
10.05.2022 | 17:50
Ce este diastaza abdominala afectiunea de care sufera Andreea Banica Mi sa parut dubios
Andreea Bănică, totul despre afecțiunea de care suferă. Cum a aflat artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Blondy a spus ce este boala care este întâlnită foarte des în rândul femeilor care au devenit mame. Vedeta a mărturisit că oricât de mult sport făcea nu reușea să aibă un abdomen plat.

Andreea Bănică, totul despre afecțiunea de care suferă. Cum a aflat artista

Andreea Bănică este adepta sportului, motiv pentru care nu concepe viața fără mișcare. Frumoasa blondină a descoperit că oricât ar munci la sala de antrenament tot nu scapă de surplusul din partea abdominală.

ADVERTISEMENT

A mers la doctor, a făcut investigații și a aflat că suferă de diastază abdominală ceea ce înseamnă că mușchii sunt slab tonifiați și nu mai sunt așezați la locul lor.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. 

ADVERTISEMENT

Și mă simt și acum, și balonată. E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului ceea ce este deranjant pentru mine făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și atunci am consultat un doctor. 

Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi, iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță, însă este deranjantă pentru mine. 

ADVERTISEMENT

Nu-mi place să văd acea umflătură acolo, în permanență și dacă beau apă. Fiind o diastază mică nu o să recurg la operație prea curând”, a declarat vedeta pe pagina de Instagram.

Andreea Bănică evită operația. Care este motivul blondinei

Intervenția chirurgicală pe care o evită momentan Andreea Bănică este de repoziționare a musculaturii, o operație dificilă și grea. Din acest motiv cântăreața nu este pregătită să ajungă pe mâna cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa blondină a precizat că va ajunge la operație doar în cazul în care va suferi complicații. În plus, artista nu se gândește la intervenție pentru că îi este foarte teamă.

ADVERTISEMENT