News

Ce este obligat să facă Mircea Badea. Prezentatorul Antena 3, anunț surprinzător în timpul emisiunii

16.03.2021 | 07:29
Ce este obligat sa faca Mircea Badea Prezentatorul Antena 3 anunt surprinzator in timpul emisiunii
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, a anunțat, luni seară, că la mijlocul acestei săptămâni este obligat să întreprindă o vizită nedorită într-un loc ”special”.

Vedeta postului de știri din trustul Intact va trebui ”să dea cu subsemnatul la miliție”, într-o dispută mai veche pe care a avut-o cu un procuror din Brașov.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă i-a făcut o plângere omului de televiziune în urmă cu ceva timp, cazul s-a clasat, însă instanța, după o nouă plângere împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale, a decis că nu s-au administrat probele și disputa juridică mai continuă o vreme.

Ce este obligat să facă Mircea Badea, prezentatorul Antena 3, la mijlocul săptămânii

Luni seara, pe ”pasa” cu Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Badea a făcut o mărturisire în fața directorului postului de știri și a invitaților din platou: ”Mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliție”, a anunțat prezentatorul.

ADVERTISEMENT

”Onorata instanță a decis că trebuie să mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliție. Justiția din România are treabă multă”, a spus realizatorul ”În gura presei”, luni seară.

Întrebat de Gâdea care e motivul vizitei sale nedorite în fața ”oamenilor legii”, Badea a dezvăluit: ”Un domn procuror din Brașov mi-a făcut o plângere penală că am incitat. Asta e mișto, când procurorii fac plângeri penale, adică eu sunt de mult la next level.

ADVERTISEMENT

Deci, mi-a făcut plângere penală că am incitat. S-a clasat. A făcut plângere împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale și o onorată instanță a zis că nu s-au administrat probele. Și acum mă duc să administrez probele”, a explicat Mircea Badea.

Mircea Badea: ”Mă pregătesc să mă infectez”

Mai în glumă, mai în serios, Badea a spus că urmează să se infectez cu Covid-19 în zilele următoare, atunci când, pentru ceva timp, va sta în fața organelor din Poliție pentru a da explicații.

ADVERTISEMENT

Voi petrece măcar o oră și jumătate bușon la bușon, nănău la nănău, tâmplă la tâmplă, aproape de organ. Mă pregătesc să mă infectez cu SARS-CoV-2.

Justiția din România are treabă multă. Am rezolvat pedofilii, traficul de carne vie, o găsirăm pe Elodia. Acum trebuie să dea Badea o declarație despre absolut nimic”, a mai spus Badea despre vizita sa în fața autorităților, luni, la Antena 3.

ADVERTISEMENT