Nicio categorie

Ce este OBLIGATĂ Cruduţa să facă! Nilă a răsuflat uşurat

Daca in anii precedenti, Antena1 facea un rating urias in momentele in care Daniela Crudu isi lasa sanii la vedere, ei bine, pentru sezonul din aceasta vara, sefii postului i-au interzis brunetei cu...
24.05.2014 | 08:56
Ce este OBLIGATĂ Cruduţa să facă! Nilă a răsuflat uşurat

Daca in anii precedenti, Antena1 facea un rating urias in momentele in care Daniela Crudu isi lasa sanii la vedere, ei bine, pentru sezonul din aceasta vara, sefii postului i-au interzis brunetei cu desavarsire sa isi arate nurii.

Fanii Crudutei vor fi extrem de dezamagiti in aceasta vara! Frumoasa femeie va trebui sa se supuna deciziilor sefilor de la Antena, care i-au comunicat ca nu mai are voie sa faca topless.

Surse din preajma brunetei sustin ca ea a fost informata de aceasta hotarare, zilele trecute, si, fireste, se va conforma! “In ciuda faptului ca televiziunea a facut multe puncte de rating atunci cand  Crudutei ii cadea “accidental” sutienul in emisiunile estivale, acum, lucrurile s-au schimbat radical! Din pricina amenzilor usturatoare venite de la CNA in sezoanele precedente, dar si a imaginii vedetelor postului, mai ales ca este an electoral, s-a ajuns la concluzia ca ar fi mai bine ca frumoasa femeie sa stea cu sutienul pe ea! Culmea, Danielei i s-a interzis sa faca si plaja topless, pentru a nu fi imortalizata de fotografii indiscreti! Orice poza facuta de paparazzii la mare sau la o piscina i-ar fi fatala”, a spus o apropiata de-a brunetei.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri