Sport

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE!

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Ostarina este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM - selective androgen receptor modulator) produs de GTx Inc., care se afla...
27.05.2016 | 01:27
Ce este OSTARINA substanta cu care sar fi DOPAT BUTE

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Ostarina este un modulator selectiv al receptorilor androgenici (SARM – selective androgen receptor modulator) produs de GTx Inc., care se afla încă în stadiul de dezvoltare (cel puţin la nivel oficial). SARM fac exact ceea ce le spune si numele. Un compus (nu un steroid anabolic) care are capacitatea de a stimula receptorii androgeni (la fel ca steroizii anabolizanti si androgeni). Din nefericire, fiind un produs inca in dezvoltare, marea parte a testelor au fost facute pe rozatoare si doar cateva pe oameni. Cu toate acestea, a fost folosit de un numar mare de oameni, cu scopul de a isi imbunatati aspectul fizic.

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Ostarina este o forma orala (pastile sau picaturi) si cu o mare biodisponibilitate de agonist selectiv pentru receptorii androgeni, care are efecte anabolice in tesutul mucular si tesutul osos. Nu are niciun efect asupra hormonului luteinizant (LH) si nici asupra FSH-ului. Are totusi impact asupra marimii prostatei, cu o putere androgena de 1,3 din puterea sa anabolica.
Cu toate acestea este un raport bun, pentru ca anabolismul sau este in mare acelasi cu cel al testosteronului. Poate creste si densitatea minerala in oase, in functie de doza, dar si forta mecanica, pe langa faptul ca poate reduce stratul adipos si creste masa musculara lina.

EXCLUSIV / MESAJUL lui Bute: “Sînt CURAT! Cum e posibil?!”

EXCLUSIV / Managerul lui Bute, dezvăluiri incendiare! “E CIUDAT!”

Bute, DESFIINŢAT de presa internaţională şi de colegi din lumea boxului: “Dezgustător!”

SUPER EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Lucian Bute şi a antrenorilor!

Badou Jack Îl DISTRUGE pe Bute: “TRIŞOR! Poţi să mori în ring!”

FINAL DE CARIERĂ? Ce riscă Bute şi cînd primeşte decizia!

BOMBĂ! Lucian BUTE a fost DEPISTAT POZITIV cu OSTARINĂ! ANUNŢUL WBC!

Exista si o alta forma de SARM, numita S-4. Este asemanatoare cu Ostarinul, dar perioada sa de injumatatire este de 4 ore. S-4 este folosit mai ales in perioadele de definire, nefiind la fel de anabolic ca Ostarina.

Ca si aplicatii practice prezinta toate datele pentru a fi folosit in terapia de inlocuire a hormonilor androgeni, si este posibil ca in viitor sa inlocuiasca testosteronul. In lumea culturismului si sportului, Ostarina este folosit ca inlocuitor al testosteronului.

Efectele secundare includ marirea prostatei (1/3 fata de testosteron), acnee si ten uleios si efecte secundare vizuale (puncte mici care plutesc in aer, tenta galbuie a obiectelor privite). Retentia de apa, ginecomastia si alte efecte secundare legate de steroizi nu sunt prezente. Efectele secundare vizuale sunt asociate mai ales cu S-4.

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Chiar daca se spune ca nu inhiba secretia proprie de testosteron, daca este folosit in doze mari mai mult de 4 saptamani acest lucru se intampla, si este nevoie de o terapie post ciclu, la fel ca in cazul steroizilor. Dar, daca este folosit in doze sub 25 mg, pe perioade scurte (4-5 saptamani) nu inhiba secretia proprie. Mai mult, este folosit de multi in cadrul terapiei post ciclu, la doze mici de 6-12 mg pentru a pastra masa musculara dupa un ciclu de steroizi. S-4 nu se foloseste niciodata in terapia post ciclu fiind mai supresiv.

Initial, nu au fost multi cei care au folosit Ostarine, sau alte produse din categoria SARM, pentru ca sunt recent aparute pe piata neagra, iar pe caile legitime este inca in teste. Probabil ca cel mai des era folosit de sportivii de elita. In prezent, exista si suplimente sportive care sustin ca au la baza SARM-uri.

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Doza optima pentru culturisti si sportivi, din ce s-a constatat pana acum, este de 12,5 mg – 25 mg mg/zi. Se ia toata doza deodata, inainte de antrenamente, sau dimineata, in zilele fara antrenament. Se foloseste mai ales in cicluri de 4-8 saptamani. S-4 se foloseste la doze de 20-50 mg/zi, mai ales in cicluri de 4-6 saptamani, pentru definire. Doza zilnica se imparte in doua, din cauza perioadei mici de injumatatire.

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Ostarine se poate folosi in orice ciclu de steroizi in locul testosteronului, avand avantajul de a nu provoca retentie de apa, si duce si la cresterea semnificativa a fortei. S-4 este ideal inainte de concursuri sau in perioadele de definire. Faptul ca se administreaza oral le va face foarte atractive pentru incepatori.
Ostarine are si proprietati de vindecare a articulatiilor, fiind util celor cu accidentari vechi.

Ce este OSTARINA, substanţa cu care s-ar fi DOPAT BUTE! Din relatarile celor care l-au folosit, efectele secundare nu sunt pronuntate (dar suprimarea secretiei proprii de testosteron are de regula loc, mai ales la ciclurile care depasesc 4 saptamani si mai ales cand vine vorba de S-4), si efectele sale anabolice sunt bune. S-4 poate fi comparat cu Anavar, avand si capacitatea de a da un aspect striat si dur muschilor. Ostarine poate adauga ceva marime, si pastra definitia musculara. De asemenea, utilizatorii sutin ca S-4 are efecte secundare mai pronuntate fata de Ostarine.

Multi spun ca cei doi SARM se completeaza reciproc foarte bine, si merg de minune impreuna, in cicluri de cate 6-8 saptamani. Dar multi aleg Osterine in detrimentul S-4, din cauza fricii de efecte secundare vizuale.
O alta metoda de a folosi SARM-uri este ca o legatura intre doua cicluri de steroizi.

Se gasesc relativ greu pe piata neagra, si probabil preturile sunt pe masura.

Sursa: steroizi.ro