Sport

Ce este sistemul Goge? Fostul jucător al Rapidului dă detalii despre noul său proiect de succes

Un fost jucător al Rapidului a dat detalii despre sistemul Goge, noul său proiect de succes pe care îl are alături de soția sa.
10.07.2024 | 11:23
Ce este sistemul Goge Fostul jucator al Rapidului da detalii despre noul sau proiect de succes
Ce este sistemul Goge? Fostul jucător al Rapidului dă detalii despre noul său proiect de succes. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Lucian Goge, fostul fundaș al giuleștenilor, a fost invitatul special al lui Robert Niță în emisiunea Suflet de Rapidst, emisiune care se vede în fiecare zi de marți, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Ce este sistemul Goge? Fostul jucător al Rapidului dă detalii despre noul său proiect de succes

În cadrul emisiunii care are premierea în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO, fostul fotbalist a vorbit despre noul său proiect de succes.

ADVERTISEMENT

Sistemul Goge se numește proiectul în care este implicat Lucian, iar acesta are la bază un program propriu de alimentație și antrenament pentru persoanele dornice să trăiască și să mănânce mult mai sănătos.

„Pai, în momentul ăsta sunt prins în mai multe proiecte. În primul rând vreau să-mi iau licența de antrenor pentru juniori. Mai sunt prins la școala americană unde am o grupă de juniori.

ADVERTISEMENT

Proiectul principal pe care îl am este un proiect alături de soție, de suflet. Eu consider că este unic în România. Se numește exact cum este numele nostru, doar că l-am numit „Sistemul Goge”.

Este un sistem, acoperim tot ceea ce înseamnă educație, alimentație, parte de mental. Practic, tot ce are nevoie un jucător. E un pachet complet pe care îl facem amândoi.

ADVERTISEMENT

Eu lucrez mai mult cu juniorii și încerc să-i pregătesc de viață, nu doar de fotbal”, a declarat Lucian Goge la emisiunea Suflet de Rapidist.

Lucian Goge: „Cred foarte tare în acest proiect”

Fostul fundaș al celor de la Rapid a mai declarat că are multe speranțe în acest proiect care încearcă să schimbe partea de alimentație dintre un copil și un părinte, pentru că acesta este foarte importantă pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

„Să-i pregătești de viață, pentru sport, este mult mai plauzibil decât un antrenor care vine și zice că va face fotbaliști din zece juniori. Noi în sistemul Goge facem antrenamente personale, le dăm un ghid alimentar celor care își doresc.

Noi vrem să acoperim raza de copil-părinte pentru că doar așa se pot educa. Cine este interesat poate să mă găsească pe rețelele de socializare ale mele și ale soției.

Mai suntem și la sala Botic, unde soția își desfășoară activitatea. Facem o reprogramare mentală. Eu cred foarte tare în acest proiect și mi-aș dori să vină mai mulți sportivi din România”, a mai spus Lucian Goge la Suflet de Rapidist.

Ce este sistemul Goge? Fostul jucător al Rapidului dă detalii despre noul său proiect de succes

ADVERTISEMENT