Fotbal intern

Ce fac accidentații lui Nicolae Dică înainte de Dinamo – FCSB. Cum arată defensiva pentru derby

08.11.2018 | 14:06
Ce fac accidentatii lui Nicolae Dica inainte de Dinamo  FCSB Cum arata defensiva pentru derby

Nicolae Dică încearcă în fiecare zi până la derby-ul Dinamo – FCSB să mai pună o piesă în primul 11. Veștile privind situația accidentaților creionează defensiva cu care Dică va încerca să joace duminică împotriva rivalului tradițional.

Vorbim despre defensivă, pentru că în rest lucrurile par destul de clare pentru roș-albaștri. Dică trebuie să rezolve puzzle-ul din fața lui Bălgrădean, ținând cont și de faptul că are doi suspendați, Junior Morais și Mihai Roman, ambii folosiți în banda stângă în ultimele partide.

Cum arată defensiva lui Dică pentru Dinamo – FCSB. Planic, titular!

Certitudinile încep să se adune. Romario Benzar este singurul de meserie care va fi apt sută la sută din ceea ce pregătește Nicolae Dică acum, cu trei zile înainte de Derby. Va juca fundaș dreapta, singurul post unde Dică nu are nicio emoție.

Așa cum FANATIK.RO v-a anunțat la începutul săptămânii, ajutat de Ionuț Codorean, Bogdan Planic și-a revenit mai devreme decât se anticipa și va intra titular chiar dacă este nerefăcut complet. Undeva la 75-80 la sută. Lângă el va fi, foarte probabil, Lucian Filip, cel care a jucat stoper la ultimele 5 meciuri ale FCSB. Este singurul din linia defensivă care nu e de meserie.

Medicul nu-și dă încă acordul pentru Mihai Bălașa. Momcilovici poate fi în lot!

Existau speranțe și pentru recuperarea lui Mihai Bălașa, ceea ce însemna că Dică ar fi jucat derby-ul cu stoperii de meserie, dar medicul nu-și dă încă acordul ca acesta să intre. „Eu nu mai am nicio problemă. De doctor depinde acum. El trebuie să-și dea ok-ul”, le-a spus Bălașa apropiaților.

Gigi Becali a anunțat deja că Planic și Stan ar putea juca, dar „a uitat” să spună că niciunul nu e recuperat complet. Sunt probleme în continuare cu Stan, care face și antrenamente cu echipa, și individual, dar probabil va fi forțat și titularizat ca fundaș stânga. Pe același post e aproape ok și Momcilovici, care are șanse să prindă lotul. În cel mai sumbru scenariu, și fără Stan, și fără Momcilovici, fundaș stânga va juca croatul Jakolis.

Marko Momcilovici ar putea reveni pe teren în Dinamo - FCSB după aproape trei luni de indisponibilitate
Marko Momcilovici ar putea reveni pe teren în Dinamo – FCSB după aproape trei luni de indisponibilitate. El a și marcat în Derby de România

Cum se apără Nicolae Dică împotriva lui Mircea Rednic

  • Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Stan – Nedelcu, Teixeira
  • 0 înfrângeri are Rednic în Derby de România contra roș-albaștrilor. Din 10 partide, Rednic a câștigat 3 și a făcut 7 egaluri
  • 2 suspendați are Dică pentru meciul de duminică: Junior Morais și Mihai Roman, ambii cu 4 cartonașe galbene