Life

Ce fac Dragoș Bucur și Dana Nălbaru după ce s-au mutat cu copiii la țară: „Se vede că…”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dar viața de oraș pe cea de la țară. Cum arată acum zilele celor doi și cum s-au adaptat la schimbare.
25.06.2024 | 10:43
Ce fac Dragos Bucur si Dana Nalbaru dupa ce sau mutat cu copiii la tara Se vede ca
Cum își trăiesc Dana Nălbaru și Dragoș Bucur viața de când s-au mutat la țară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au săturat de agitația vieții de oraș, așa că s-au mutat la țară. Fosta solistă a trupei Hi-Q a povestit cum a îmbrățișat familia lor această schimbare și cum arată, în prezent, zilele lor.

Ce fac Dragoș Bucur și Dana Nălbaru de când s-au mutat la țară

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au făcut o schimbare radicală și, împreună cu copiii lor, s-au mutat la țară. Ei locuiesc acum în satul Moșteni-Greci din județul Argeș. Departe de agitația Bucureștiului, și-au construit o casă în mijlocul naturii.

ADVERTISEMENT

Astfel, Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani) se pot bucura de o copilărie fericită, în micul colț de rai. De la începutul anului, cei doi s-au dedicat grădinăritului, iar la momentul actual deja se bucură de roadele muncii lor.

În timp ce Dana Nălbaru plantează în solar, Dragoș Bucur ară cu tractorul sau tunde iarba. Cert este că ambii sunt încântați de decizia luată și au îmbrățișat schimbarea cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

„Trei zile pe săptămână actor și prezentator TV. Profesionist. Patru zile pe săptămână țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire”, a scris Dragoș Bucur pe Instagram.

Iar soția i-a reacționat rapid: „Las că la țară merge”, a reacționat Dana Nălbaru. „Șterge poza! Mă faci de râs, se vede că hamul de la coasă e pus invers!”, a mai spus juratul de la Românii au talent în dreptul unei imagini în care tunde iarba cu motocositoarea.

ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru e încântată de mutarea la țară

Mutarea la țară îi face fericiți pe Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Traiul în mijlocul naturii și să vadă roadele muncii lor îi bucură nespus, iar vedeta, care s-a pocăit, vorbește des în mediul online despre asta.

„Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

ADVERTISEMENT

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și… fructe proaspete din livadă”, povestea Dana Nălbaru pe Instagram toamna trecută.

ADVERTISEMENT