ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ce fac jucătorii lui Dinamo în izolare: “Ne rupem puţin de nebunia asta!” / “Nu credeam că putem ajunge în situaţia asta”. EXCLUSIV

Autor: Marian Popovici | 25.03.2020 | 21:44
Ce fac jucătorii lui Dinamo în izolare:
Ce fac jucătorii lui Dinamo în izolare: "Ne rupem puţin de nebunia asta!" / "Nu credeam că putem ajunge în situaţia asta". EXCLUSIV

Pandemia de coronavirus a oprit sportul mondial. Euro 2020 şi Jocurile Olimpice au fost amânate, iar Casa Pariurilor Liga 1 a fost oprită după disputarea a două etape din play-off şi play-out. Jucătorii nu au voie să se antreneze decât în casă în această perioadă şi sunt şi ei afectaţi de această situaţie de incertitudine. 

ADVERTISEMENT

Ce fac jucătorii lui Dinamo în izolare: “Mergem la munte în izolare. Avem acolo o casă şi o curte unde ne putem pregăti”

FANATIK a stat de vorbă cu câţiva jucători de la Dinamo care ne-au explicat ce înseamnă această perioadă de izolare pentru un fotbalist, mai ales că sunt interzise antrenamentele cu echipa şi pe terenurile de fotbal.

Ricardo Grigore a spus pentru FANATIK că a plecat în izolare la munte cu colegul său, Robert Moldoveanu: “Vă daţi seama că şi pentru noi este grea această situaţie. Nu ştim ce se va întâmpla, când se va încheia totul, dacă şi când vom relua campionatul. Sper să se încheie cât mai repede. 

De când a început toată această situaţie, am vorbit cu Robert Moldoveanu să mergem la munte. Avem acolo o casă şi o curte unde ne putem pregăti. Antrenorii ne-au făcut un program de antrenament în casă şi o să ne ţinem de el. 

ADVERTISEMENT

Am spus să mergem la munte pentru că este aerul mai curat. Încercăm să ne relaxăm în atmosfera asta mai tensionată provocată de coronavirus. Avem şi condiţii bunicele unde să ne pregătim acolo”, a spus Ricardo Grigore.

“Nu credeam că putem ajunge în situaţia asta”

Andrei Sin este eroul din meciul cu FCSB. Fundaşul stânga a revenit cu gol după 6 luni de pauză, fiind desemnat cel mai bun jucător în “Derby de România”. Sin a vorbit pentru FANATIK despre perioada dificilă prin care trece toată lumea din cauza coronavirusului:

“Avem un program pe care trebuie să îl respectăm, sunt exerciţii pe care le poţi face în casă. Înainte să intervină regulile mai stricte ieşeam şi la alergare, cam ăsta e programul în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Sincer, sper să se încheie cât mai repede această perioadă şi să revenim la normal. Nu mă aşteptam să ia aşa amploare această problemă a coronavirusului şi nu credeam că putem ajunge în situaţia asta”, a spus Sin pentru FANATIK.

Din păcate, această situaţie poate afecta şi veniturile salariale ale fotbaliştilor. Mai multe cluburi din Casa Pariurilor Liga 1 se pregătesc să taie din salarii, iar Dinamo este şi ea pregătită să recurgă la astfel de soluţii.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță vor exista scăderi ale salariilor în această perioadă, dar acest lucru poate fi făcut doar cu acordul jucătorilor, trebuie găsită o soluție. Dacă va dura mult această perioadă va fi foarte greu, nu doar pentru fotbal, ci pentru toate sectoarele sociale, e o dramă”, Florin Prunea, preşedinte Dinamo

  • 09.03.2020 este ultima dată la care s-a jucat un meci de fotbal în Casa Pariurilor Liga 1
  • 11 este locul ocupat de Dinamo în clasament
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!