Fotbal international

Ce fac vedetele fotbalului mondial pe durata epidemiei de coronavirus! Benzema se plictisește, Firmino cântă la pian, Douglas Costa se joacă alături de câinele său. VIDEO

14.03.2020 | 14:16
Ce fac vedetele fotbalului mondial pe durata epidemiei de coronavirus Benzema se plictiseste Firmino canta la pian Douglas Costa se joaca alaturi de cainele sau VIDEO
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a afectat fotbalul mondial, iar fotbaliștilor le-a rămas doar să fie activi pe social media, în timp ce sunt izolați la domiciliu de teama infectării cu COVID-19.

Ce fac vedetele fotbalului mondial pe durata epidemiei de coronavirus

Vedtele fotbalului mondial au fost date peste cap după epidemia de coronavirus, care se extinde din ce în ce mai mult pe teritoriul Europei și care a afectat desfășurarea competițiilor fotbalistice, atât externe cât și interne.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care spunea că este plictisit și că nu îi place situația în care se află.

„Nu-mi place deloc viața din carantină! Sunt singur în grădină și nu fac nimic. Vă salut!”, au fost vorbele starului francez.

ADVERTISEMENT

Douglas Costa se relaxează alături de câinele său

Douglas Costa, mijlocașul lui Juventus, a postat recent pe rețelele de socializare un filmuleț în care se relaxează alături de câinele său pe durata epidemiei de coronavirus. Situația de la Juventus este mai gravă, mai ales după ce Daniele Rugani, coechipierul lui Costa a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, se află în apartamentul său, unde se joacă jocuri video, dar a realizat și o campanie amuzantă de combatere a coronavirusului, prin „dab”, faimosul gest al său la bucuria în momentul marcării golurilor.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Paul Pogba pe Twitter. Sursă foto: twitter
Mesajul lui Paul Pogba pe Twitter. Sursă foto: twitter

Samuel Umtiti, fundașul Barcelonei, își petrece timpul uitându-se la filme în locuința sa din Spania. Francezul a postat un filmuleț cu o secvență dintr-un film pe Instagram.

Instastory-ul lui Samuel Umtiti. Sursă foto: Instagram
Instastory-ul lui Samuel Umtiti. Sursă foto: Instagram

Roberto Firmino, atacantul lui Liverpool, își petrece timpul făcând activități mult mai diferite față de fotbal, brazilianul luând lecții de cântat la pian.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo se află în Madeira

Cristiano Ronaldo se află în Madeira, unde a decis să se izoleze pe durata pandemiei. Starul portughez a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a atras atenția asupra epidemiei de coronavirus.

„Omenirea trece printr-un moment foarte dificil care ne cere să fim foarte atenți. Vă vorbesc, nu din poziția unui jucător de fotbal, ci ca un copil, un tată, un om care este îngrijorat pentru epidemia care afectează întreaga lume.

Este important să urmăm toate sfaturile pe care OMS și autoritățile le dau. Să protejăm viețile oamenilor este ceea ce ar trebui să ne intereseze cel mai mult.

Vă transmit toate gâândurile mele bune tuturor celor care ați pierdut pe cineva care vă este drag, celor care luptați cu virusul, precum colegul meu Daniele Rugani, iar cei care luptă pentru viețile noastră vă transmit că aveți toată susținerea mea”, a spus starul lui Juventus.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT