Life

Ce face actorul Vasile Muraru la aproape nouă ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: “Fără măşti”

Ce face actorul Vasile Muraru la aproape nouă ani de la moartea lui Nae Lăzărescu. Cei doi actori au fost ani buni parteneri pe scenă și au distrat publicul.
13.07.2022 | 11:12
Ce face actorul Vasile Muraru la aproape noua ani de la moartea lui Nae Lazarescu Fara masti
Ce face actorul Vasile Muraru la aproape nouă ani de la moartea lui Nae Lăzărescu. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nae Lăzărescu s-a stins din viață în urmă cu aproximativ nouă ani, iar Vasile Muraru a organizat un spectacol de teatru care va avea loc sâmbătă, la Grădina de vară Herăstrău.

Ce face actorul Vasile Muraru la aproape nouă ani de la moartea lui Nae Lăzărescu

Vasile Muraru și Nae Lăzărescu au fost prieteni și colegi de scenă ani buni, până la moartea acestuia din urmă, la finalul anului 2013.

ADVERTISEMENT

Pe 19 decembrie se împlinesc nouă ani de când actorul de comedie s-a stins din viață.

Vasile Muraru, care este director la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, a organizat un spectacol care va avea loc sâmbăta aceasta. Invitatul special de la spectacol va fi Gabriel Dorobanțu.

De asemenea, din distribuția spectacolului face parte însuși Vasile Muraru.

“’Astă-seară…fără măști’

Sâmbătă, 16 iulie, ora 20:00, Grădina de vară Herăstrău

Invitat special: Gabriel Dorobanțu

Cu: Vasile Muraru și Valentina Fătu, Bianca Sârbu Romanescu, Alin Gheorghișan, Daniela Tănase, Radu Ghencea, Raluca Guslicov, Robert Emanuel, Baletul și Orchestra Teatrului de Revistă”, este anunțul postat de actrița Valentina Fătu, pe pagina de Facebook, distribuit și de Vasile Muraru.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Nae Lăzărescu

Nae Lăzărescu și Vasile Muraru au jucat timp de aproape 30 de ani împreună pe scenă.

Regretatul actor a decedat la vârsta de 72 de ani din cauza unor grave probleme hepatice cu care se confrunta în ultima perioadă.

La rândul său, Vasile Muraru a declarat că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei “boli îndelungate și cu un parcurs sinuos, cu reveniri și căderi”.

ADVERTISEMENT

A jucat în numeroase spectacole de teatru de-a lungul carierei. Cele mai cunoscute sunt scenetele de comedie pe care le-a realizat alături de Vasile Muraru.

Nae Lăzărescu a jucat și în câteva filme, printre care “Șantaj” (1981), “Grăbește-te încet” (1982) și “Chirița în Iași” (1988).

ADVERTISEMENT

“Pentru el, viaţa a fost teatrul, pentru el, viaţa a fost scena, pentru el, viaţa a fost spectacolul. Toată viaţa lui a fost un spectacol. Să-i respectăm amintirea şi munca de-o viaţă în slujba publicului.”, spunea Vasile Muraru despre bunul său prieten, la Digi 24.

ADVERTISEMENT