Life

Ce face acum Amalia, fosta astroloagă de la Neatza cu Răzvan și Dani. Lucrează într-un domeniu total diferit de TV

Cu ce se ocupă în prezent Amalia, fosta astroloagă de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. În ce domeniu activează tânăra?
15.03.2023 | 11:12
Ce face acum Amalia fosta astroloaga de la Neatza cu Razvan si Dani Lucreaza intrun domeniu total diferit de TV
Ce meserie are Amalia Ștefania, fosta astroloaga de la Neatza cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Vă mai amintiți de Amalia, fosta astroloagă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani?” În urmă cu câțiva ani, tânăra aducea vești despre semnele zodiacale, în cadrul emisiunii de pe Antena 1, iar mulți dintre telespectatorii care o urmăreau o admirau.

Ce mai face Amalia, fosta astroloagă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”?

Amalia Ștefania Țircă pe numele complet și-a dat demisia în 2019, de la show-ul care a consacrat-o. Atunci, își anunța fanii că a ales să meargă pe un alt drum pe care l-a urmat cu brio. În momentul de față, tânăra activează într-o companie importantă din țară, scrie cancan.ro

ADVERTISEMENT

Amalia Ștefania Țircă a plecat din echipa matinalului de pe Antena 1 la scurt timp după ce a făcut-o și Flavia Mihășan. Însă, în cazul acesteia din urmă s-a produs o turnură. După o absență de aproape trei ani de pe micile ecrane, a revenit anul acesta în emisiunea unde și-a câștigat notorietatea.

”Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că, profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, preciza Răzvan Simion în decembrie 2019, despre Amalia, dând de bănuit telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Ei bine, după demisia de la Antena 1, Amalia Ștefania Țircă a început o altă viață. Acum, ea lucrează la Romatsa, în funcția de controlor de trafic, după ce a făcut cursuri de specialitate și un program de master, intitulat ”Management Aeronautic”.

”Aproape 6 ani alături de acești oameni minunați. Vă mulțumesc din suflet pentru toată această perioadă. Ați fost lângă mine și când mi-a fost bine, dar și când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice și câte n-am făcut.

ADVERTISEMENT

Nu-mi plac despărțirile, dar uneori viața ne duce spre diferite căi. Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le știți și voi : muzică, televiziunea și aviația. Pe primele două le-am marcat în tineret”, a scris Amalia, pe facebook, după ce a plecat din echipa Neaza cu Răzvan și Dani.

Cu cine se iubește în prezent Amalia Ștefania Țircă

În plan personal, fosta astroloagă trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Andrei Andu, de profesie pilot la TAROM. Aproape șase ani a lucrat Amalia Ștefania Țircă la Neatza cu Răzvan și Dani și puțini sunt cei care știu că a cochetat și cu muzica.

ADVERTISEMENT

Amalia a făcut parte din trupa ”Blaxy Girls”, o trupă muzicală înființată în anul 2007, dar care s-a desființat în 2014. Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale formației au rămas: ”Dear Mama”, ”If you feel my love”, ”Mi-e dor”, ”Mă mut la mare” sau ”Adio”.

ADVERTISEMENT