Life

Ce face acum pentru bani Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 de Românii au Talent. Pe ce a cheltuit suma primită de la Pro TV

23.07.2020 | 09:37
Ce face acum pentru bani Cristian Gog castigatorul sezonului 2 de Romanii au Talent Pe ce a cheltuit suma primita de la Pro TV
Ce face acum pentru bani Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 de Românii au Talent. Pe ce a cheltuit suma primită de la Pro TV. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cristian Gog cucerea în urmă cu 8 ani publicul de la „Românii au talent” și pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Renumitul iluzionist și mentalist a câștigat sezonul cu numărul 2 al show-ului de talent de la Pro TV, în ziua de azi mergând pe același drum.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a lăsat mască telespectatorii și jurații prin intermediul abilităților sale, în finală reușind performanța de a-și reduce bătăile inimii atât de mult încât aparatul EKG nu i-a mai putut detecta pulsul. El a câștigat în fața dansatorului Mihai Petraiche şi a speedcuber-ului Cristian Leana.

ADVERTISEMENT

Iluzionistul ardelean a investit banii câștigați într-un apartament în care locuiește alături de soția sa, Adriana Gog, și cei doi băieți pe care-i iau împreună. În plus, Cristian Gog nu s-a lăsat dus la valul succesului și a investit bani frumoși în cariera sa.

Ce face câștigătorul Românii au talent, Cristian Gog, la 8 ani de la finală

„Am cumpărat lucruri materiale și alte echipamente. Noi magicienii suntem ca niște copii mici, ne place ne jucăm cu aceste mecanisme chiar dacă nu le arătam publicului. De asemenea, am investit foarte mult în partea de materiale scrise”,

ADVERTISEMENT

a mărturisit magicianul pentru Adevărul

Iluzionistul se bucură de succes și recunoaștere, după ce în anul 2012 impresiona datorită „puterilor” sale. Cristian Gog are spectacole pe întreg teritoriul țării noastre și în plus, participă și la evenimente private unde câștigă bani frumoși.

„Mentalistul” a mărturisit în urmă cu ceva vreme că a început să investească în monede virtuale. În clipa de față, câștigătorul „Românii au talent” din anul 2012 a renunțat la jobul în software și se ocupă exclusiv de magie după ce înainte iluzionismul era doar o pasiune care îi completa veniturile.

ADVERTISEMENT

„Sunt angajat la firma mea ca magician, nu e glumă, există în Codul meseriilor această profesie”, a mai precizat Cristian Gog, potrivit sursei menționate.

Cât de mult investește Cristian Gog în materiale pentru meseria sa

De asemenea, câștigătorul sezonului doi „Românii au talent” de la Pro TV a mărturisit că investește foarte mult în materialele necesare pentru numerele de iluzie pe care le desfășoară pe scenă. Numai o singură carte despre magie l-a costat 3.500 de dolari.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre cartea despre viața lui David Berglas, magician necunoscut publicului, dar un monstru sacru pentru specialiști. El e cunoscut ca inventatorul efectului, un fel de Holly Grail al magicienilor”, a spus renumitul iluzionist.

 

ADVERTISEMENT