Life

Ce face acum Roxana Nemeș, ținta unei gafe colosale la un eveniment internațional: ”Aia e”

Roxana Nemeș se laudă cu un premiu pe care l-a obținut recent, la un eveniment important care a avut loc în Cipru. Ce mai face acum vedeta?
10.07.2023 | 18:15
Ce face acum Roxana Nemes tinta unei gafe colosale la un eveniment international Aia e
Roxana Nemeș a primit un cadou în Cipru pentru cariera ei muzicală. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș muncește pe rupte pentru cariera ei muzicală. FANATIK a aflat cu ce se mai ocupă vedeta de când nu o mai vedem la televizor în vreun reality-show, după ce s-a remarcat în cele mai tari producții.

Roxana Nemeș, premiu cu probleme în Cipru. I-au pocit numele!

Survivor, Bravo, ai stil Celebrities și Ferma vedetelor sunt trei dintre concursurile unde am avut ocazia să o vedem pe Roxana Nemeș altfel decât așa cum o știam, ca artistă. Pentru muzica ei, vedeta a fost premiată de curând de EnModa Magazine, la un eveniment care a avut loc în Cipru.

ADVERTISEMENT

Nu doar ea a fost răsfățată cu o statuetă pentru cariera ei, ci și Otilia Bilionera, artistă care rupe topurile în Turcia și Cipru. Roxana Nemeș a avut parte, însă, de o surpriză neplăcută atunci când a văzut ce scria pe statueta primită. Numele ei a fost trecut greșit, însă cântăreața nu s-a supărat, ba chiar a glumit spunând că poate își schimbă numele de scenă.

În loc de Roxana Nemeș, organizatorii, străini, au scris Roxane Names. Vedeta ne-a vorbit despre bucuria pe care i-a oferit-o acest cadou, realizând că toată munca depusă de când e în lumina reflectoarelor nu a fost una în zadar.

ADVERTISEMENT

„Oamenii mă primesc extraordinar peste tot”

„Mă simt extraordinar, îți dai seama. E foarte frumos după atâția ani în care am mai tot ieșit, și în Turcia am avut concerte. Acum m-au contactat să merg și în Cipru. A fost extraordinar să primesc premiul de la EnModa Magazine. Adrian Olteanu, care e și un om cu care colaborez bine, a făcut acest eveniment. 

Ce să-ți zic? Mai mult decât faptul că sunt iubită afară e extraordinar. Sunt de 12-15 ani, nici nu mai știu de când sunt în muzică. Încet, încet, cu pași mici am ieșit în evidență și internațional. Oamenii sunt senzaționali, mă primesc extraordinar peste tot, e un alt sentiment”, a declarat Roxana Nemeș, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Am zis că poate îmi schimb și numele”

Apoi, vedeta a zis că nu a deranjat-o că i-a fost scris greșit numele. Peste tot pe unde merge, în străinătate, Roxana Nemeș e prezentată altfel decât scrie în buletin, iar ea s-a obișnuit deja cu asta.

„Au greșit numele pentru că ei sunt străini și ei îmi spun Roxane. Probabil s-au gândit că așa se scrie. E într-adevăr o greșeală, însă e cea mai mică problemă, din punctul meu de vedere.

ADVERTISEMENT

Chiar nu m-a deranjat treaba asta. Chiar am făcut și o glumă pe seama asta, am zis că poate îmi schimb și numele, că îmi place cum sună Roxane. Ei nu pronunță nici Roxana, nici Nemeș.

Ei îmi zic Roxane Names și așa au și scris. Nu s-au interesat, aia e, ca-n viață! A fost foarte frumos. E un alt sentiment când ești la un astfel de eveniment și cânți pe lângă mulți alți artiști internaționali. Aici se vede munca, după atâția ani”, a completat Roxana Nemeș, pentru FANATIK.

Roxana Nemeș, despre provocările din carieră: „Nu e chiar ușor să fii acolo unde trebuie”

Întrebată dacă nu e obositoare și costisitoare ca energie munca pe care o depune de atâția ani, Roxana Nemeș a fost sinceră și ne-a spus că nu a simți până acum oboseala, chiar dacă nu a fost totul mereu roz.

„Am terminat și casa nouă, în care îmi găsesc toată liniștea din lume, pentru că am intimitatea mea și îmi place foarte mult. Muncim, muncim, mutăm munții, venim acasă, ne odihnim.

Chit că am avut perioade aglomerate sau perioade în care nu s-au mișcat lucrurile așa cum ne-am dorit, este un domeniu în care lucrurile se întâmplă nu chiar atunci când muncești, ci după.

Nu e chiar ușor să fii acolo unde trebuie, mereu să dai din coate și să te miști și să fii unde trebuie. Îți iei energie din tot ce faci. Nici nu se pune problema să fiu obosită”, ne-a mai zis Roxana.

roxana nemeș
Roxana Nemeș și statueta pe care i-a fost trecut numele greșit. Vedeta a glumit pe seama gafei, căci nu a deranjat-o deloc. Foto: Facebook

Roxana Nemeș se va bucura abia din toamnă de casa în care s-a mutat alături de soțul ei: „Plecăm la Cannes, apoi la Mykonos”

Fosta concurentă de la Survivor România a mai mărturisit că nu se va putea bucura prea mult de casa în care s-a mutat de trei săptămâni, una cu piscină, căci vrea să plece în vacanță. Abia la toamnă va petrece mai multă vreme în vila ei.

„Voi pleca undeva în concediu. Am vrut să mă bucur de casă și de piscină, dar sincer n-am avut mult timp. O să mă bucur probabil undeva la toamnă. Plecăm la Cannes, la Mykonos.

Eu în casa nouă m-am mutat de trei săptămâni. Și aici, îți dai seama, e multă muncă și tot așa, știi? O să plec și în Turcia. Am concert acolo în septembrie. Merg și la mare pe la noi, așa, de vară”, a încheiat Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT