Life

Ce face Adela Popescu în fiecare dimineață, înainte de Vorbește lumea, pentru bebelușul născut recent: „Avem mare noroc”

Adela Popescu a revenit repede pe sticlă după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel. Cum face față, însă, prezentatoarea?
28.10.2021 | 11:21
Ce face Adela Popescu in fiecare dimineata inainte de Vorbeste lumea pentru bebelusul nascut recent Avem mare noroc
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și-a dorit să revină pe micul ecran, ca prezentatoare la matinalul „Vorbește lumea” de la PRO TV, la doar câteva luni după ce l-a născut pe Adrian.

Multă lume se întreabă cum reușește să facă față ritmului infernal de muncă și copiilor, care au nevoie de mămica lor în fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV a dezvăluit unul din secretele sale. Nu doar că pe cel mai mic îl lasă pe mâini bune dimineața, când pleacă la emisiune, dar face și ea niște eforturi să îl știe bine.

Adela Popescu nu pleacă de acasă până se asigură că bebelușul ei are ce să mănânce

Nevasta lui Radu Vâlcan a povestit pentru revista Viva! că reușește să își împartă timpul perfect între familie și job. Realizatoarea tv a spus că în fiecare dimineață se ocupă de fiecare copil în parte. Pentru cel mic alocă mai mult timp, așa cum este firesc.

ADVERTISEMENT

„Când plec de acasă, îi las copilului niște lapte stocat în biberon, în așa fel încât să îi acopăr o masă. Exact atât lipsesc de lângă el. Îl preiau la 13:30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor”, a declarat vedeta pentru Viva!.

Adela a mai spus în același interviu la a treia naștere i-a fost ceva mai ușor, căci a trecut deja prin două experiențe de acest fel.

ADVERTISEMENT

„De data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală”

„De data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci”, a completat prezentatoarea show-ului Vorbește lumea.

Vedeta a vorbit și despre relația celorlalți doi copii cu noul membru al familiei. Adela a mărturisit că Andrei și Alexandru îi acordă atenție lui Adrian. Îl mângâie și sunt afectuoși cu el, însă în cea mai mare parte a timpului își văd de ale lor.

ADVERTISEMENT

Nu s-a lovit deocamdată de gelozie din partea niciunuia dintre copii, lucru care o face să răsufle ușurată.

Partenera lui Radu Vâlcan a vorbit și despre botezul noului ei băiețel. Nașii de botez vor fi prieteni apropiați. Își dorește să fie oameni dragi familiei sale, așa cum s-a întâmplat și la primii doi copii.

„Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face botezul într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii”, a completat actrița.

 

ADVERTISEMENT