Life

Ce face Adrian Nartea după ce s-a terminat serialul Vlad. Actorul a început un nou proiect

Adrian Nartea are un nou proiect după ce a fost protagonistul din serialul Vlad. Acesta a dezvăluit cu ce se ocupă acum, dar a dezvăluit și că i-a fost greu să găsească roluri noi.
06.05.2022 | 18:52
Ce face Adrian Nartea dupa ce sa terminat serialul Vlad Actorul a inceput un nou proiect
Ce face Adrian Nartea după ce s-a terminat serialul Vlad. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea, faimosul actor care a jucat în serialul Vlad, are noi proiecte după terminarea acestuia. Totuși, actorul a mărturisit că i-a fost greu să găsească alte roluri.

Ce proiect are Adrian Nartea după ce s-a terminat serialul Vlad

Conform unui anunț făcut de acesta pe rețelele de socializare, Adrian Nartea și întreaga sa familie  o să apară într-un proiect numit The Cimpi’s. Acesta este despre familie și grija față de cei apropiați nouă.

ADVERTISEMENT

Actorul din serialul Vlad a mărturisit că nu ar fi putut duce acest proiect la bun sfârșit fără ajutorul celor mai importante persoane din viața lui, anume soția și copiiii săi.

Adrian Nartea a dezvăluit că proiectul de care s-a ocupat după ce a jucat în serialul Vlad va putea fi văzut la televizor. De asemenea, el a postat și imagini cu cele mai iubite ființe din viața lui.

ADVERTISEMENT

„O să ne vedeți pe toți, de la mic la mare, într-un proiect nou, “the #Cimpi’s”.

E despre sănătate și grijă pentru cei dragi, așa că nu m-aș fi descurcat fără persoanele cele mai importante pentru mine.

Până mâine, când ajungem și pe televizoare, vă las pozele astea adorabile cu noi, familia Nartea”, a spus el.

ADVERTISEMENT

De ce i-a fost greu lui Adi Nartea să găsească roluri după Vlad

Adi Nartea a explicat că i-a fost destul de greu să mai găsească alte rolul din cel din Vlad, acesta fiind unul care l-a pus în umbră. Tocmai de aceea, actorul trebuia să mai aștepte pentru a nu mai fi asociat exclusiv cu personajul din acest serial.

Mai mult, Adrian Nartea a spus că pentru orice producție ar fi greu să îl coopteze, având în vedere că rolul trebuie să fie extrem de diferit și pentru ca publicul să nu îl mai asocieze cu imaginea sa din Vlad.

ADVERTISEMENT

„Şi eu aştept să mai fac un nou serial, dar sunt încă în umbra lui Vlad. Este foarte greu ca eu să ies din imaginea „Vlad”, cel puţin pentru încă un an.

E complicat pentru orice producţie să se asocieze cu Adrian Nartea şi să îmi dea altceva. Trebuie să fie cu totul diferit”, a mai dezvăluit actorul pentru Click.

Adi Nartea și soția
Adi Nartea și soția. Foto: Facebook

După ce a terminat filmările pentru serialul Vlad, Adrian Nartea a jucat într-un rol secundar pentru Iura Luncașu, dar și într-un lungmetraj al lui Cătălin Saizescu.

Totodată, actorul a mai filmat într-un scurmetraj alături de mai mulți foști colegi din Vlad.

„Încerc tot felul de variațiuni, să arăt că din punct de vedere actoricesc mai pot face și alte lucruri, nu numai un James Bond Vlad”, a mai spus el pentru TV Mania.

 Cine e şi cu ce se ocupă soţia lui Adi Nartea

Adrian Nartea are o familie frumoasă. El a devenit tătic pentru a doua oară în martie 2021. Soția lui a născut o fetiță perfect sănătoasă, cea de-a doua a cuplului.

Adi Nartea și partenera
Adi Nartea și partenera. Foto: Facebook

Adi Nartea și soția lui sunt împreună de mai bine de zece ani. Alina Ferinceac este cea care îi este alături faimosului actor. Ocupația soției lui Adi Nartea este cea de makeup artist.

ADVERTISEMENT