Life

Ce face Alexandra Dinu, după ce l-a dat în judecată pe Adrian Mutu. “Briliantul” are poprire pe salariu

Alexandru Dinu și-a reluat activitatea din mediul online, la scurt timp după ce l-a dat în judecată pe fostul soț, Adrian Mutu. Briliantul îi datorează bani fiului său, Mario.
14.04.2022 | 14:48
Ce face Alexandra Dinu dupa ce la dat in judecata pe Adrian Mutu Briliantul are poprire pe salariu
Alexandra Dinu, apariție în mediul online. Ce face după ce l-a dat în judecată pe fostul soț, Adrian Mutu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta jurată de la Românii au talent a dispărut din social media o perioadă, după ce a fost văzută în compania unor oameni de afaceri, printre care se numără Ziv Tetelman și Dinu Pescariu. Blondina nu a confirmat nicio relație de dragoste.

Alexandra Dinu, apariție în mediul online. Ce face după ce l-a dat în judecată pe fostul soț, Adrian Mutu

Alexandra Dinu a stat departe de lumina reflectoarelor și nu a dorit să fie activă pe rețelele de socializare, însă după ce l-a dat în judecată pe antrenorul de fotbal, Adrian Mutu, a revenit cu forțe proaspete. Vedeta se afișează în toată splendoarea.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a postat mai multe imagini în social media, semn că și-a luat activitatea atât cu fanii, cât și legat de proiectele pe care le desfășoară. Fosta soție a sportivului a luat o pauză de la social media de peste jumătate de an.

Mai mult decât atât, s-a aflat că frumoasa blondină este în plin proces cu fostul partener de viață, care de câțiva ani buni nu i-a mai plătit fiului lor, Mario, pensia alimentară care i se cuvinte.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu s-a ales cu poprire pe salariul de la Rapid București, după ce a ajuns să-i datoreze fostei jurate de la Românii au talent peste 100.000 de euro. De acum înainte, în fiecare lună, sportivul îi va plăti tânărului de 19 ani suma de 5.000 de euro.

Alexandru Dinu, postare cu subînțeles pe Instagram

În altă ordine de idei, Alexandra Dinu lasă de înțeles că este gata să meargă până-n pânzele albe pentru a-și recupera banii datorați de Adrian Mutu. Actrița nu uită să lase și mesaje cu subînțeles pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Da, mă gândesc la tine chiar acum”, a scris frumoasa blondină, în dreptul unei imagini alb-negru, în care pare foarte gânditoare.

Reacțiile fanilor au venit imediat, vedeta primind numeroase aprecieri și comentarii. Oamenii s-au bucurat de revenirea sa pe social media, acolo unde a postat ultima oară în august 2021.

ADVERTISEMENT