News

Ce face Alexandru Cumpănaşu în plină pandemie. Unchiul Alexandrei Măceşanu a făcut un nou apel. Video

11.04.2020 | 20:55
Ce face Alexandru Cumpanasu in plina pandemie Unchiul Alexandrei Macesanu a facut un nou apel Video
ADVERTISEMENT

Alexandru Cumpănașu nu abandonează lupta cu „clanurile interlope” din România. Politicianul a publicat pe Facebook un mesaj din partea mamei Alexandrei Măceșanu, prin care femeia le transmite românilor un mesaj special.

Mesaj pentru români pe pagina de FB a lui Cumpănașu

Unchiul Alexandrei Măceșanule-a transmis „interlopilor” un mesaj radical, în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Mesajul Teodorei pentru români‼‼‼NU VOM RENUNȚA DECÂT MORȚI LA GĂSIREA ALEXANDREI și a LUIZEI‼‼Dragi români, în aceste vremuri grele pentru toți, pun aici mesajul Teodorei (mama Alexandrei) pentru toți românii minunați care ne-au fost și ne sunt alături în bătălia pentru găsirea Alexandrei – Eroina României și a ADEVĂRULUI precum și împotriva profitorilor sau a celor care ne-au pus bețe în roate, hărțuit, amenințat în această luptă‼‼‼

În apropierea Paștelui, ca o familie credincioasă Teo și Nelu s-au rugat și se roagă pt toți românii care suferă în această perioadă și au puterea să ne îmbărbăteze pe toți pentru zilele grele ce vor urma‼‼‼
P.S.: Bătălia cu clanurile interlope CONTINUĂ și vom continua PROTESTELE îndată ce vom putea să ieșim din casă‼‼‼ În fiecare zi apare câte o fată violată, răpită, ucisă, traficată‼‼‼ MURIM CU VOI DE GÂT‼”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, a transmis următoarele: „Vă mulțumim din suflet că sunteți alături de noi și ne susțineți și faceți orice este posibil să găsim fetele. Vă transmitem sănătate și sărbători Pascale fericite, fiecare acolo unde sunteți. Mulțumim și verișorului nostru care rar întâlnești persoană ca el.

Mesajul Teodorei pentru romani‼‼‼NU VOM RENUNTA DECAT MORTI LA GASIREA ALEXANDREI si a LUIZEI‼‼Dragi romani, in aceste vremuri grele pentru toti, pun aici mesajul Teodorei (mama Alexandrei) pentru toti romanii minunati care ne-au fost si ne sunt alaturi in batalia pentru gasirea Alexandrei – Eroina Romaniei si a ADEVARULUI precum si impotriva profitorilor sau a celor care ne-au pus bete in roate, hartuit, amenintat in aceasta lupta‼‼‼ In apropierea Pastelui, ca o familie credincioasa Teo si Nelu s-au rugat si se roaga pt toti romanii care sufera in aceasta perioada si au puterea sa ne imbarbateze pe toti pentru zilele grele ce vor urma‼‼‼P.S.: Batalia cu clanurile interlope CONTINUA si vom continua PROTESTELE indata ce vom putea sa iesim din casa‼‼‼ In fiecare zi apare cate o fata violata, rapita, ucisa, traficata‼‼‼ MURIM CU VOI DE GAT‼#oromaniefaraclanuri #oromaniefaraviolenta #oromanieputernicasimoderna #112vreausatraiesc #oromaniesanatoasa#RomaniaAscunsa

Posted by Alexandru Cumpanasu on Friday, April 10, 2020

Mai e puțin și se fac 9 luni de la dispariția Alexandrei și 1 an de la dispariția Luizei. Nu am încetat nicio clipă să nu ne gândim la ele. Alexandra, vă iubim dragii noștri Cumpănași. Sincer, nici cuvinte nu am să spun ceea ce simt, prin ceea ce trecem zi de zi, dar avem speranță că totul o să fie bine și cei care încearcă să îl denigreze pe Alexandru, să îi pună bețe în roate să mai continue căutarea fetei, pe aceea îi va pedepsi Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Ce să spunem, că în Postul Mare al Paștelui și în pandemia asta care s-a abătut asupra noastră nu ne rămâne decât să ne rugăm, să fim sănătoși și să ne găsim și copilul.

Tuturor celor care au fost încercați de boala asta de pandemia asta, de corona ăsta, să știți că vă iubim și în rugăciune ne rugăm fiecare acolo cum putem să fiți bine, să fiți sănătoși, să trecem cu bine peste asta. Nu se știe ce va urma după, fiecare în funcție de serviciul pe care îl avem.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din suflet încă o dată, vă iubim și să aveți sărbători Pascale fericite alături de cei dragi, acolo, în izolare și să dea Dumnezeu să ne auzim cu bine fericiți după ce vor trece toate încercările ăstea grele peste noi”.

ADVERTISEMENT