Life

Ce face Ameri Nasrin după demisia de la Antena Stars: ”Cu toții ne întrebăm dacă a meritat fiecare lacrimă”

Ameri Nasrin și-a dat demisia de la Antena Stars, iar acum, la trei luni de la eveniment, a decis ce va face în viitor, dezvăluind, în exclusivitate pentru FANATIK, planurile ei.
30.03.2022 | 12:48
Ce face Ameri Nasrin dupa demisia de la Antena Stars Cu totii ne intrebam daca a meritat fiecare lacrima
Ameri Nasrin își lansează podcastul, Ameritat cu Nasrin / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru FANATIK, Ameri Nasrin a vorbit despre ce planuri de viitor și-a făcut de când a dispărut de pe ”micul ecran”, frumoasa prezentatoare fiind o obișnuită a ”sticlei” timp de opt ani, la matinalul Antena Stars. Exotica vedetă TV ne-a dezvăluit că va lansa, pe 5 aprilie 2022, un podcast care poartă numele ei transformat într-un joc de cuvinte.

Ce face Ameri Nasrin după demisia de la Antena Stars

Ameri Nasrin a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre cum au trecut cele trei luni de la momentul în care a demisionat de la Antena Stars, recunoscând că, în fapt, timpul liber de care a avut parte nu a fost prea mult și că a fost ocupată să pună la punct podcastul cu care va reveni în atenția publicului.

ADVERTISEMENT

Nasrin, spuneai că, în curând, vei lansa un podcast. Cum se va numi?

Da, primul episod va fi postat pe Youtube, pe dată de 5 aprilie. Am avut mai multe variante de nume, dar cel mai potrivit mi se pare cel ales. Adică, Ameritat cu Nasrin. Pe lângă asocierea cu numele meu, consider că fiecare dintre noi a trecut prin anumite experiențe. Unele plăcute, altele, mai puțin. La final, cu toții ne întrebăm dacă a meritat fiecare lacrimă, fiecare zâmbet, fiecare persoană care a făcut parte din viață noastră.

Ce teme vei aborda cu precădere? Cine va fi primul invitat?

A fi persoană publică nu înseamnă a arata doar partea frumoasă a vieții. Dincolo de zâmbetele largi, cu toții avem o poveste. Asta îmi doresc să scot în evidență. Oamenii, dincolo de tv, de scenă. Nu-mi propun să dezbat anumite teme cu fiecare personaj în parte, pentru că ar fi ceva mecanic.

ADVERTISEMENT

Bănuiesc că ți-ai făcut planul pentru câteva filmări, măcar pentru următoarele… Ai vreun personaj care te-a refuzat?

Până acum, nu! Dar nu e timpul pierdut. Poate că nu pot convinge pe toată lumea de la prima discuție, însă, în urma celor opt ani de emisiune și tv, am învățat să am răbdare. Surpriză plăcută în schimb, a fost acceptul unor persoane la care mă așteptăm să fie ceva mai reținute.

ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin: ”Oamenii nu mai sunt preocupați doar de senzațional, de monden, de scandal”

Nu te temi că, după ce ai avut o televiziune în spate, vei întâmpina probleme lucrând aproape singură?

Ba da! Și tocmai din acest motiv, a durat mai mult decât m-aș fi așteptat. Dar, în același timp, mă motivează faptul că totul depinde de seriozitatea mea, experiența pe care am acumulat-o și de profesionalismul meu. Și cred că toate acestea se vor reflecta în conținutul podcastului. Am alături de mine o mică echipă alături de care duc la bun sfârșit filmările și tot ceea ce îmi propun.

ADVERTISEMENT

Care este target-ul podcastului?

Mi-ar plăcea să cred că va fi un podcast urmărit de oameni de toate vârstele. Am observat că odată cu lansarea podcasturilor, oamenii nu mai sunt preocupați doar de senzațional, de monden, de scandal. Vor varietate. Surpriza și mai plăcută e că aceiași oameni care urmăresc un interviu cu o persoană mondenă, pot la fel de bine să fie preocupați să afle mai multe și despre un om politic sau să asculte cu interes un psiholog. Abordarea face diferența!

Acum, cel puțin în teorie, trebuie să găsești și clienți pentru publicitate, să monetizezi podcastul. Cum te descurci, că e un domeniu, măcar în teorie, nou?

Da, așa este! Oricât de multă pasiune și energie investești într-un proiect, ideal ar fi că treptat să fii mulțumit și pe plan financiar. Am un parteneriat cu un producător de vinuri și sunt în discuții cu alți potențiali parteneri.

Vedeta TV și-ar dori să prezinte și un reality show

Spuneai că te vom vedea și la TV. Ai discuții pe această temă?

Bineînțeles că îmi doresc că în viitor să am un proiect în televiziune, dar unul care să mă reprezinte în totalitate și unde să pot pune în practică tot ce am învățat. Momentan, sunt în discuții și sper că decizia pe care o voi lua să fie una de bun augur.

Ce gen de emisiune dorești să prezinți?

Cred că ar fi o provocare o emisiune tip reality. Un format care constă în interacțiunea cu alții, cu cei din jur. Dar, de ce nu, talk-show sau emisiune matinală.

Ameri Nasrin și soțul ei pregătesc o escapadă romantică

Ce urmărești, acum, la televizor? Ai vreun show favorit? Reality show?

Îmi place să fiu la curent cu tot ce mișcă. Pe plan monden și nu numai. Atunci când sunt acasă, urmăresc emisiunile live, dar și jurnalele de știri. Printre favorite se numără Asia Express, iUmor și Românii au talent.

În plan personal, de când stai acasă, cum s-au schimbat lucrurile? Știu eu, gătești, faci surprize romantice Pisoiului (soțul ei, n. red.)…

Avem un program atât de încărcat, încât, atunci când soțul mănâncă dintr-o mâncare făcută de mine, înseamnă că în ziua aia mi-am petrecut mai mult de 2 ore acasă. Deci, nu! Nu prea stau acasă. Gătesc, dar rar, și culmea, el nu s-a plâns și nici la doctor nu a ajuns. Altfel, am început să mă bucur de weekend, de ieșiri mai dese cu prietenii. Ba chiar avem în plan și o mică vacanță în Istanbul.

Ameri Nasrin, demisie în direct, la Antena Stars

La sfârșitul anului trecut, Ameri Nasrin a decis să părăsească televiziunea la care a lucrat timp de nouă ani, din care opt pe postul de prezentatoare al matinalului de la Antena Stars. Decizia de atunci, explica exotica prezentatoare TV, venea pe fondul dorinței de a schimba ceva în viața ei profesională.

”Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscătoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot să fac. Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin!

Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni va fi de bun augur! Mândră să știu că am realizat recorduri de audiență împreună cu super echipa mea, fără de care nu aș fi reușit să ajung până aici! Dar, nu uit să vă mulțumesc, vouă, matinalilor! Celor care m-ați urmărit, încurajat, criticat atunci când era cazul”, spunea, la acea vreme, Ameri Nasrin.

ADVERTISEMENT