Life

Ce face Andreea Antonescu de fiecare dată când ajunge la mormântul tatăl său. Moartea lui a învățat-o ce mai importantă lecție: „Acolo realizez”

Andreea Antonescu a dezvăluit ce face în fiecare an când ajunge la mormântul tatălui său. Legătura lor este indestructibilă.
01.06.2023 | 23:23
Ce face Andreea Antonescu de fiecare data cand ajunge la mormantul tatal sau Moartea lui a invatato ce mai importanta lectie Acolo realizez
Andreea Antonescu a vorbit despre cea mai mare suferință a sa. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a vorbit despre cea mai importantă și grea lecție pe care a fost nevoită să o învețe vreodată. Vedeta a avut întotdeauna o legătură strânsă cu tatăl său, iar moartea acestuia a marcat-o pentru totdeauna.

Ce face Andreea Antonescu de fiecare dată când ajunge la mormântul tatălui său

Andreea Antonescu a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică. Vedeta și Andreea Bălan au reușit să reziste în fața multor bărbați la America Express și au ajuns până în finală, pe care au pierdut-o la mustață. 

ADVERTISEMENT

În plus, artista a ales să stea departe de fiica sa cea mare, Sienna, pentru ca aceasta să aibă parte de un viitor mai bun în America, cu toate că îi este foarte dor de ea. Însă, Andreea Antonescu ascunde o mare durere în spatele zâmbetului său.

Artista și tatăl său au avut o legătură foarte strânsă, iar momentul în care bărbatul s-a stins din viața, ea a fost nevoită să învețe cea mai importantă, dar și cea mai dureroasă lecție pe care o putea primi.

ADVERTISEMENT

Într-o lume în care toată lumea este pe fugă, aleargă după bani și faimă, pe care Andreea Antonescu a dobândit-o încă de mică, tot ce contează cu adevărat sunt două lucruri. Timpul și momentul din prezent sunt neprețuite.

„Mă așez și încep să vorbesc cu el”

De asta își amintește Andreea Antonescu de fiecare dată când merge la mormântul părintelui său. Cântăreața îl vizitează cu sfințenie de două ori pe an, atunci când ar trebui să fie ziua de naștere a lui și la data la care a murit.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna, vedeta se pune în genunchi și vorbește cu tatăl ei de parcă moartea nu i-ar fi despărțit vreodată. „O altă lecție pe care am învățat-o și pe care încă o învăț e momentul în care ajung la tatăl meu la mormânt și mă așez acolo și încep să vorbesc cu el”, a spus Andreea Antonescu.

„De fiecare dată, în 2 iulie, ziua în care el a murit și în 16 februarie, când ar fi fost ziua lui de naștere, eu sunt acolo. Acolo realizez pentru ce atâta răutate, atâtea energii negative, atâtea încrâncenări, atâtea orgolii, atâtea răutăți, atâtea supărări, atâtea frustrări… Pentru ce? Că uite unde ajungem. Pentru simplul motiv că avem timp.

ADVERTISEMENT

Adică avem. Dar nu știm cât. Și din păcate nu-l fructificăm. Din păcate, stăm și ne agățăm de niște chestii. Suntem supărați că nu ne-a ieșit aia și n-am făcut aia. Viața nu-i despre asta. E despre momentele astea pe care noi le trăim și cărora nu le mai dăm valoare”, a continuat Andreea Antonescu în podcast-ul lui Ameri Nasrin. 

ADVERTISEMENT