Ce face Andreea Esca, de Halloween. Vedeta PRO TV era sufletul petrecerilor din alți ani

Madalina Moraru   
în Stiri mondene
30/10/2020, 20:46
Ce face Andreea Esca, de Halloween. Vedeta PRO TV era sufletul petrecerilor din alți ani
Andreea Esca era o mare iubitoare de Halloween în alți ani

Andreea Esca era sufletul petrecerilor tematice cu prilejul zilei de Halloween, în alți ani. De această dată, vedeta a preferat să se pozeze doar în spiritul altor vremuri și mulți și-o pot și datorită costumațiilor sale inedite.

Prezentatoarea Știrilor PRO TV este una dintre cele mai populare vedete de la noi și când vine vorba de sărbătoarea ce a originat din Statele Unite ale Americii.

În seara de Halloween, în special copiii, dar și adulții se costumează și merg din casă în casă pentru a colinda în speranța că vor fi răsplătiți cu dulciuri. Această seară reprezenta un prilej de petrecere și pentru români, pentru că în alte vremuri și cluburile din Capitală erau pline.

Cum sărbătorea Andreea Esca în alți ani de Halloween și ce costumații inedite a avut

Andreea Esca era, în alți ani, o mare iubitoare a acestor evenimente, pe care le marca printr-o costumație inedită. În trecut, aceasta a îmbrăcat costumul unui schelet, a deveni vrăjitoare și a purtat tot soiul de măști de carnaval, fiind o mare amatoare a accesoriilor.

Știrista obișnuia să posteze și în alte sezoane de toamnă diverse imagini cu costumațiile pe care le-a ales cu prilejul sărbătorii de Halloween. Șatena a surprins în acest an deoarece a preferat să poarte doar un aranjament floral, pe post de coroniță.

A fost vorba de o postare ce le-a amintit fanilor săi de alte vremuri când ea se degiza, fiind formulată pe Instagram. Nu este nici singura vedetă de la noi care apela la astfel de deghizări, pentru că și Adelina Pestrițu sau Andreea Bănică obișnuiau să își surprindă fanii.

Altădată, ea purta fel de fel de costumații prin care a reușit să își și înspăimânte publicul. A dat dovadă de foarte multă imaginație prin ținutele pe care le-a pus în practică.

Ce face Andreea Esca, de Halloween. Vedeta PRO TV era sufletul petrecerilor din alți ani
Andreea Esca a purtat tot soiul de costumații inedite de Halloween, de-a lungul anilor, fiind deghizată și în vrăjitoare

Cu mai bine de șapte ani în urmă, aceasta a purtat o mască de dovleac și un body imprimat cu un schelet, oferindu-le fanilor ei mari emoții. Totodată, aceasta s-a pozat la o petrecere dintr-un club din București alături de Loredana Groza, când purta și o pălărie indigenă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Mulți n-au recunoscut-o pe prezentatoarea știrilor de la ora 19:00 nici când a purtat o mască de vrăjitoare. Andreea Esca a putut fi văzută cu toate detaliile puse la punct, inclusiv pălăria specifică, dar și o mătură.

Închide ×