Life

Ce face Andreea Marin înainte de începutul emisiunii de la TVR. Unde a fost surprinsă

16.10.2020 | 07:29
Ce face Andreea Marin inainte de inceputul emisiunii de la TVR Unde a fost surprinsa
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a revenit pe micile ecrane cu o emisiune de suflet pe care o prezintă „acasă”, la TVR 2. Zâna Surprizelor arată impecabil pe sticlă, vârsta fiind doar o cifră pentru vedetă și asta pentru că are grijă să fie ca scoasă din cutie în fața camerelor de luat vederi.

Celebra prezentatoare a fost surprinsă zilele trecute în timp ce se îndrepta spre platourile de filmare. Și cum nu mai are foarte mult timp liber frumoasa brunetă a făcut o scurtă oprire la un salon de înfrumusețare, în timp ce în altă zi a fost surprinsă la cumpărături, ca o adevărată gospodină.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată la patru ace, jovială și cu zâmbetul pe buze, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a avut grijă ca la prima ediție a emisiunii „Nu există nu se poate” să fie perfectă din toate punctele de vedere. Andreea Marin a scăpat de mustață și s-a pensat cu ajutorul unei proceduri inedite.

Andreea Marin, vizită la salonul de înfrumusețare, înainte de emisiunea de la TVR

„Astăzi, la plecarea spre filmare, văd o mustăcioară mijind așa, timidă, în imaginea din oglindă. Râd pe sub mustăți la propriu și mă hotărăsc să opresc foarte aproape de locul filmării.

ADVERTISEMENT

Întâmplător destul de aproape de casa mea, acolo unde am văzut, din mersul mașinii, că au rezolvare pentru sprâncenați și mustăcioși.

Mi s-a părut haios și inedit să vă povestesc despre modul nemaiîntâlnit de mine, cel puțin, de a face acest epilat fără urme roșii pe piele, fără durere, ba chiar cu zâmbete de la gâdilat: epilatul cu firul de ață. Voi l-ați mai întâlnit?

ADVERTISEMENT

Oricum, sunt mai luminoasă și veselă nevoie mare acum. Ne vedem la 18.00 pe TVR 2 la prima mea emisiune”, scria Andreea Marin pe Instagram, luni, 12 octombrie, înainte de prima ediție a emisiunii de la TVR, care se difuzează de luni până joi începând cu ora 18:00.

Renumita moderatoare a emisiunii „Surprize, surprize” recurge destul de des la trucuri de înfrumusețare și la tratamente corporale sau faciale. Vedeta nu ține secrete vizitele la salon și împărtășește aceste lucruri cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a mărturisit recent că face un tratament hidrofacial care a ajutat-o să scape de excesul de sebum, porii sufocați, pielea lipsită de fermitate, liniile fine și riduri. Procedura este una non-ivazivă, iar rezultatele se văd în decursul a 30 de zile.

ADVERTISEMENT