Life

Ce face astăzi Siena Vuşcan. Micuţa “chinezoaică”a cucerit-o pe Andra la Românii au talent. Viaţa i s-a schimbat

05.07.2020 | 22:50
Ce face astazi Siena Vuscan Micuta chinezoaicaa cucerito pe Andra la Romanii au talent Viata i sa schimbat
ADVERTISEMENT

În ciuda vârstei fragede, Siena Vușcan și-a luat inima în dinți și a urcat pe scena Românii au Talent, dornică să arate unei țări întregi de ce este în stare. Chiar dacă nu a reușit să câștige marele premiu, micuța „chinezoaică”, așa cum a fost alintată pe parcursul competiției, a cucerit-o pe Andra, ceea ce nu e deloc puțin lucru.

În plus, îndrăgita artistă a fost atât de impresionată încât a apăsat fără să stea prea mult pe gânduri butonul Golden Buzz și i-a asigurat fetiței un loc direct în finală. În urma votului publicului s-a clasat pe locul al doilea și a primit un premiu deloc de neglijat, 20.000 de euro, bani pe care vrea să îi investească în cariera sa muzicală.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Sonia și Constantin Vușcan au povestit cu lux de amănunte ce s-a schimbat în viața fiicei lor odată cu cel mai cunoscut concurs de talente din România și au făcut o dezvăluire bombă: Siena se pregătește să colaboreze cu două trupe rock extrem de cunoscute publicului larg.

Siena Vușcan are planuri mari! Ce vrea să facă micuța „chinezoaică”

Încă resimțim emoția de a fi fost atât de aproape. Ne asumăm responsabilitatea deciziilor luate cumva în joacă, făcând abstracție de contextul actual, cu starea de spirit a oamenilor afectată de schimbările profunde impuse de pandemie.

ADVERTISEMENT

Siena e însă fericită și știe că spectacolul trebuie să continue, ca într-o replică celebră, iar zâmbetul ei senin a rămas mereu acolo chiar și după ce reflectoarele s-au stins, e acolo pentru toți oamenii care îi vorbesc, e acolo pentru orice altă scenă care o primește.

Își dorește mult să fie musafirul scenelor ori a emisiunilor unde întrebările așteaptă un răspuns, fie el și fluviu, cum e mai mereu cel al Sienei. Ea răspunde cu entuziasm și e fericită că trebuiesc cuiva răspunsurile ei, cântă pentru cei cărora le place cântecul ei, dar mai cu seamă pentru cei ce o plac pentru ce și cum este ea.

ADVERTISEMENT

Uneori pe stradă, oamenii o opresc și îi vorbesc despre câtă bucurie le-a provocat copilărosul ei fel de a fi. O încurajează, îi spun că trebuie să își împlinească visul, că ei o vor aștepta și în viitor. Iar Siena cânta, scrie, se joacă și caută.

Vrem să investim banii câștigați în ceva serios: un pian electric, ceva ce poate fi luat ușor în spate și dus cu noi oriunde, și o chitară. Restul vor fi păstrați pentru împlinirea ei ca artist”, a dezvăluit familia Vușcan pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Fetița nu duce lipsă de oferte. Va colabora cu două trupe rock

Și dacă vă îndoiați de faptul că show-ul de talente al celor de la Pro TV este o adevărată rampă de lansare, ei bine, trebuie să aflați că Siena se pregătește să lanseze primele sale două melodii. Și nu oricum, ci în colaborare cu două trupe extrem de cunoscute de fanii rock-ului românesc.

Siena a fost invitată să cânte împreună și să scoată piese noi cu două trupe din Cluj, este micul ei secret, așa că vă voi spune doar că una este de rock clasic iar cealaltă de rock alternativ De asemenea, discută acum cu un artist mare de la noi despre ce pot face împreună pe plan muzical.

Mai mult ca sigur veți afla în curând ce au făcut. Își dorește să cânte cu Andra. Și-a dorit să cânte cu Smiley. Poate să își amintească de ea acești doi oameni frumoși. Ar fi un vis nu doar amintit, ci de a dreptul împlinit”, au spus părinții săi.

ADVERTISEMENT