Life

Ce face Corina Chiriac în aproape fiecare dimineață. Are un obicei prin care își începe perfect ziua

Cum își începe ziua Corina Chiriac. Obiceiul pe care îl are faimoasa cântăreață, în aproape fiecare dimineață. Chiar ea l-a dezvăluit.
24.05.2023 | 08:38
Ce face Corina Chiriac in aproape fiecare dimineata Are un obicei prin care isi incepe perfect ziua
Corina Chiriac, dezvăluiri despre ritualul său de dimineață. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite interprete din România și, deși în ultimii ani stă mai mult departe de lumina reflectoarelor, are încă mulți fani curioși despre viața sa. Ce obicei a dezvăluit cântăreața că respectă în fiecare dimineață?

Corina Chiriac, mărturisiri despre ritualul cu care își începe ziua

Corina Chiriac are în prezent 73 de ani și se bucură în continuare de o carieră artistică de apreciat. Este considerată o doamnă a muzicii românești, atât datorită vocii sale, a modului cum se afișează pe scenă, cât și pentru că face parte din ”generația de aur”.

ADVERTISEMENT

Solista și-a păstrat aceeași eleganță și naturalețe, iar admiratorii ei se întreabă dacă are vreun ritual special cu care își începe ziua, ca să arate atât de bine. În cadrul unui interviu, Corina Chiriac a mărturisit că nu respectă un obicei anume.

În fiecare dimineață, Corina Chiriac își face mai întâi o cafea, după care se așază în fața laptopului și citește știri. De altfel, lucrurile se schimbă dacă i se ivesc sarcini importante. Le prioritizează pe acestea din urmă și apoi se bucură de cafea și știri.

ADVERTISEMENT

”Nu aș putea spune (n.r. că are un ritual). Dimineața îmi fac o cafea și îmi citesc știrile pe laptop. Cam ăsta ar fi ritualul, bineînțeles dacă am treburi importante renunț la acest ritual și mă ocup de ceea ce este prioritar. Oricum dimineața, cum în luna mai e frumos afară, e soare, ne bucurăm de fiecare zi”, a declarat Corina Chiriac pentru Antena Stars.

Totodată, Corina Chiriac a mai dezvăluit pentru sursa menționată și că, deși este femeie, se descurcă de minune și la treburi gospodărești. Nu puține sunt momentele când pune mâna pe o șurubelniță sau pe un șurub și repară ceea ce s-a stricat.

ADVERTISEMENT

”Eu mă ocup, așa, cu o șurubelniță câteodată. De exemplu, crătițele astea noi sunt foarte frumoase, au coada prinsă cu un șurub, care în timp se mai lasă și atunci nu e nevoie să chemi pe cineva pentru asta. (…) Eu sunt dintre cei bucuroși să învețe câte ceva care trebuie refăcut la repezeală”, a mai adăugat solista.

De ce s-a retras Corina Chiriac de pe scenă

Într-un alt interviu, Corina Chiriac a vorbit despre motivul care a determinat-o să nu mai cânte ca altădată. Artista consideră că nu mai este cazul să aibă evenimente ca în trecut și că are ”simțul ridicolului”. Cu toate acestea, observă bucuria publicului de fiecare dată când apare la un spectacol, în fața lui.

ADVERTISEMENT

”Deocamdată am luat-o mai încet, particip la anumite evenimente, mă refer la spectacole. Am fost anul trecut invitată la festivalul TIFF la Cluj, la Constanța, la Alba Iulia. Publicul s-a bucurat de prezența mea, pentru că le-am răscolit amintiri cu tot felul de cântece. Atâta timp cât prezența mea va mai continua să aducă un zâmbet și-o bucurie, o voi face”, a explicat Corina Chiriac pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT
Tags: