News

Ce face criminalul din Caracal în timpul audierilor. Comportamentul bizar care i-a pus pe anchetatori pe gânduri

06.08.2019 | 09:53
Ce face criminalul din Caracal in timpul audierilor Comportamentul bizar care ia pus pe anchetatori pe ganduri

Gheorghe Dincă are un comportament bizar, care i-a șocat pe polițiști și pe anchetatori. Criminalul din Caracal izbucnește în plâns, iar acest episod e repetă de câteva ori pe zi. Fie că este pe vreun câmp de pe lângă Caracal, unde procurorii caută rămășițe ale victimelor lui, fie că se află în casa unde le-a ucis pe fete, Gheorghe Dincă izbucnește în plâns.

Criminalul din Caracal izbucnește în plâns de câteva ori pe zi

Potrivit unor surse din anchetă, citate de adevărul.ro, Gheorghe Dincă colaborează cu anchetatorii doar atunci când are chef. În rest, privește gol toată desfășurarea de forțe din jurul său. La întrebări răspunde sec și scurt, susținând chiar că este obosit și că nu mai suportă presiunea din jurul său. Spune ”da” sau ”nu”, și nu intră foarte mult în detalii.

În anumite momente, chiar izbucnește în lacrimi și susține că îi pare rău, doar ca apoi să își „revină” brusc, iar apoi să o ia de la capăt. „Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, susțin sursele, citate de Adevărul.

Criminalul din Caracal izbucnește în plâns
Criminalul din Caracal izbucnește în plâns

Gheorghe Dincă a bătut cu pumnul în masă

Luni, Gheorghe Dincă i-a speriat pe anchetatori. Criminalul a bătut cu pumnul în masă și le-a spus anchetatorilor ca s-a săturat de situația aceasta și vrea sp fie lăsat în pace, deoarece a mărturisit tot, le-a arătat anchetatorilor unde sunt rămășițele fetelor ucise și vrea să fie lăsat în pace.

Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că sa săturat să fie plimbat de colo-colo și nu mai vrea să iasă. Cu toate acestea, aproape că a recunoscut că i-a dus de nas pe anchetatori în multe ocazii. Acesta le-a spus: ”hai că v-am plimbat destul, vă duc unde am dus-o pe Luiza”. Procurorii au găsit, la indicațiile lui Gheorghe Dincă, un sac cu oase și cenușă, într-o pădure din apropierea orașului Caracal. Dincă le-a spus că sunt rămășițele Luizei Melencu, ”fata din luna mai”, însă fata de 18 ani a dispărut în luna aprilie.