Life

Ce face Dani Oțil pentru a consuma cât mai puține gaze. Prezentatorul i-a uimit pe toți

Cum reușește Dani Oțil să nu consume prea mult legat de factura la gaz. Vedeta de la Antena 1 a impresionat pe toată lumea.
22.09.2022 | 12:19
Ce face Dani Otil pentru a consuma cat mai putine gaze Prezentatorul ia uimit pe toti
Cum reușește Dani Oțil să nu consume prea mult la gaz. Vedeta a impresionat pe toată lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce face cunoscutul prezentator de la Neatza pentru a consuma cât mai puține gaze. Omul de afaceri i-a uimit pe toți în cadrul emisiunii pe care o moderează de ani buni alături de vechiul său prieten, Răzvan Simion.

Cum reușește Dani Oțil să nu consume prea mult la gaz. Vedeta a impresionat pe toată lumea

Dani Oțil le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum reușește să nu consume prea mult la gaz. Matinalul a menționat, în spirit de glumă evident, că de fiecare dată când ajunge acasă se oprește la contor unde se roagă.

ADVERTISEMENT

„Sper să fie informațiile cum trebuie ca să opresc și eu centrala, că am pornit-o acum trei zile. Eu am contorul de gaze unde parchez și m-a întrebat soția dacă fac pană în fiecare seară când mă întorc.

I-am spus că «nu» doar mi-am făcut altar la contorul de gaz, aprind două bețișoare parfumate și mă rog, stau în genunchi. Dacă pot să opresc centrala măcar încă o lună, n-ar fi rău!

ADVERTISEMENT

M-am săturat, mă dor genunchii de la atâta rugăciune, că am și piatră rubică acolo”, a declarat Dani Oțil în emisiunea Neatza de la Antena 1.

Dani Oțil, pe urmele tatălui său legat de economie

Dani Oțil a mai menționat anterior acestei glume că a ajuns pe urmele tatălui său în privința economiei. Prezentatorul a subliniat că acum stinge toate becurile din casă pentru membrii familiei sale, Gabriela Prisăcariu și fiul lor, Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

Cineva l-a învățat pe cel mic să aprindă lumina în toată locuința pentru că ajunge la întrerupătoare, însă nu le stinge. În aceeași situație ar fi și partenera de viață, vedeta subliniind că cei apropiați sunt făcuți să-l ”ruineze”.

În altă ordine de idei, omul de afaceri se gândește și la reducerea altor lucruri din casă, printre care se numără hârtia igienică.

ADVERTISEMENT

Declarația are legătură tot cu copilăria și tatăl său, Dani Oțil fiind conștient că în plină pandemie de coronavirus aceasta nu se mai găsea deloc pe rafturile marilor magazine.

ADVERTISEMENT
Tags: