Fotbal intern

Ce face Daniel Niculae după plecarea de la Rapid! “Voi vedea ce se va întâmpla”

05.08.2018 | 15:46
Ce face Daniel Niculae dupa plecarea de la Rapid Voi vedea ce se va intampla

Ce face Daniel Niculae după plecarea de la Rapid. Fostul internaţional român a părăsit proiectul rapidiştilor, imediat după ce clubul giuleştean a obţinut promovarea în Liga 3. Neînţelegerile la nivelul conducerii au făcut ca atacantul să plece de la echipă, unde avea dublă calitate, fotbalist şi preşedinte. Cu toate acestea a anunţat recent că va merge la meciurile echipei.

“Voi merge la meciurile Rapidului, acolo e a doua mea casă. Cel mai greu pas a fost făcut, promovarea în Liga a 3-a. Rapidul merge mai departe atâta timp cât are suporterii aproape. Dacă va fi o alternativă bună, e posibil să mai joc. În perioada imediat următoare voi vedea ce se va întâmpla”, a declarat Daniel Niculae pentru o televiziune de sport.

Ce face Daniel Niculae după plecarea de la Rapid

Ce face Daniel Niculae după plecarea de la Rapid. Un al motiv pentru care a părăsit clubul giuleştean a fost o ceartă cu Daniel Pancu“Foarte bine că Pancu rămâne, ăsta e drumul pe care l-a ales. Ce discuție să mai am cu el? Am tot vorbit, am avut fel de fel de discuții, ne-am mai întâlnit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni. Știe foarte bine ce fel de persoană sunt, atât el, cât și Șumi. Și știe că, dacă am luat o decizie și am spus anumite lucruri, nu mă întorc. Nu cred că mai avem ce să discutăm, nu mai are rost”, a susţinut atacantul de 35 de ani.

Ce face Daniel Niculae după plecarea de la Rapid
Ce face Daniel Niculae după plecarea de la Rapid