Life

Ce face, de fapt, Daniel Pavel de la Survivor România când nu e filmat. E pentru prima oară când ies aceste detalii la iveală

Cum își ocupă timpul Daniel Pavel când are liber de la Survivor România. Prezentatorul a explicat ce face în afara orelor de pe platou.
22.01.2023 | 22:54
Ce face de fapt Daniel Pavel de la Survivor Romania cand nu e filmat E pentru prima oara cand ies aceste detalii la iveala
Cum își ocupă timpul Daniel Pavel când are liber de la Survivor România. Prezentatorul a explicat ce face în afara orelor de pe platou. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce face, de fapt, moderatorul reality show-ului din Republica Dominicană când nu e filmat. E pentru prima oară când ies aceste detalii la iveală. Vedeta de la Pro TV a relatat cum arată o zi din viața sa, departe de casă.

Cum își ocupă timpul Daniel Pavel când are liber de la Survivor România. Prezentatorul a explicat ce face în afara orelor de pe platou

Daniel Pavel și-a deschis sufletul și a povestit ce face atunci când are mici pauze de la filmările pentru Survivor România. Vedeta a explicat că este o diferență de fus orar între țara noastră și Republica Dominicană, unde va sta circa 6 luni.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator își începe de fiecare dată ziua cu o cafea alături de iubita sa, Ana Maria Pop, sau împreună cu Teo, medicul care se ocupă de concurenții din junglă. Moderatorul își face timp pentru citit, scris și sport.

„După o alergare cu zâmbetul pe buze când simt razele soarelui, profit de câteva minute și beau o cafea dominicană care-mi face ziua să înceapă cum trebuie. 

ADVERTISEMENT

Dacă avem zi de filmare, mă îmbrac și plec spre terenul de joacă, fie cu mașina, fie până la port, de unde luăm barca (pentru că da, ca și concurenții suntem nevoiți să fim în barcă pentru a ajunge la filmare).

Dacă nu e zi de filmare, înseamnă că e vreme pentru scris, citit, comunicat cu voi. Da, chiar și Domnu Dan mai ia câte o pauză, să știți. Sau face un antrenament!”, a spus Daniel Pavel pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, surpriză la Survivor România 2023

Daniel Pavel are foarte multe să le povestească celor care urmăresc competiția sportivă de la Pro TV. În plus, a anunțat numeroase surprize la Survivor România 2023 unde concurenții luptă pentru un premiu de 100.000 de euro.

În intervalul 23 – 25 ianuarie participanții vor avea parte de primul quiz din acest sezon și se vor lupta pentru provizii. Totul în ediția de luni, dar și în cele de marți și miercuri, difuzate începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Daniel Pavel le-a transmis oamenilor să fie indulgenți cu Faimoșii și Războinicii din junglă pentru că se ”luptă” cu soarele torid, dar și cu zilele ploioase pe care trebuie să le petreacă afară, sub cerul liber.

ADVERTISEMENT