Life

Ce face Doina Spătaru la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu. Pensia nu îi ajunge

Ce se întâmplă cu Doina Spătaru la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu. Din ce trăiește acum și ce pensie are.
29.09.2022 | 10:43
Ce face Doina Spataru la 11 ani de la moartea fiicei sale Malina Olinescu Pensia nu ii ajunge
Ce face Doina Spătaru la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Pro Tv și Tvr
ADVERTISEMENT

Doina Spătaru s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani. Cântăreața a povestit cu ce se ocupă acum, la 11 ani de la moartea fiicei sale și ce pensie are.

Ce face Doina Spătaru la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu

Doina Spătaru a ieșit din lumina reflectoarelor după pandemie, acela fiind momentul pe care l-a găsit oportun pentru a renunța la aparițiile publice.

ADVERTISEMENT

Acum, cântăreața se bucură de fiecare zi în parte, fără a face, însă, ceva special, după cum chiar ea a mărturisit pentru Ego.ro.

De altfel, mama Mălinei Olinescu a mărturisit că ar fi vrut să părăsească scena de mai demult, dar a tot amânat să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Nu fac nimic special, mă descurc cu viața de fiecare zi, după ce m-am retras din viața artistică. Așa stau lucrurile, momentul retragerii a fost inevitabil. Eu de mult tot voiam să renunț la scenă și cu greu am tot amânat această hotărâre”, a povestit artista Doina Spătaru.

Ce pensie are Doina Spătaru. Nu este suficientă

Doina Spătaru a vorbit și despre pensia din care trăiește după ce s-a retras de pe scenă, la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că pensia ei nu este de ajuns și că primește bani din drepturile conexe de difuzare a pieselor. Totuși, aceste sume nu sunt deloc unele mari, care să îi poată ajunge artistei prea multă vreme.

De altfel, subiectul este unul sensibil pentru Doina Spătaru, care nu a vrut să dea mai multe detalii despre sumele de bani din care trăiește după o viață pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Noi, artiștii, trăim ca niște pensionari, și cu niște drepturi conexe, depinde cât de difuzate sunt piesele soliștilor, pe radio și pe televiziune.

Dar nu sunt sume care să-mi asigure existența până la adânci bătrâneți. Sunt multe de spus pe această temă, din păcate nu aș vrea să vorbesc despre asta acum”, a mai spus Doina Spătaru.

ADVERTISEMENT
Tags: