Life

Ce face fostul soț al Andei Adam în timp ce cântăreața se afișează tot mai des cu noul ei iubit

În timp ce Anda Adam se afișează tot mai des cu noul ei partener de viață, fostul ei soț, Sorin Nicolescu este extrem de discret cu viața sa intimă.
28.09.2021 | 14:04
Ce face fostul sot al Andei Adam in timp ce cantareata se afiseaza tot mai des cu noul ei iubit
Anda Adam a fost căsătorită cu Sorin Nicolescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anda Adam și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Sorin Nicolescu, cu care are o fată pe nume Evelin. Cântăreața a recunoscut cu greu divorțul de bărbatul alături de care credea că își va petrece toată viața.

Câteva luni au trecut de la confirmarea divorțului, că vedeta a găsi deja pe cineva. În timp ce artista postează clipuri și fotografii pe Instagram cu iubitul ei, Sorin se afișează mai mult singur ori alături de fetița lui.

ADVERTISEMENT

Sorin postează, totuși, din când în când pe Story imagini cu activitățile sale de zi cu zi. Fostul soț al concurentei de la Bravo, ai stil a luat recent o decizie extrem de importantă pentru sănătatea lui.

Fostul soț al Andei Adam s-a vaccinat în Constanța

Sorin s-a vaccinat de curând la Pavilionul Expozițional din municipiul Constanța și a dorit să imortalizeze momentul. Fără emoții, cu masca pe față și extrem de amabil cu asistenta care i-a administrat doza de vaccin, Sorin a spus la final un „Doamne ajută”, sperând că totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

Anda Adam, de cealaltă parte, este mai fericită ca niciodată. Blondinei i-a prins foarte bine divorțul de Sorin, cu care a rămas în relații amiabile de dragul fetiței pe care o au împreună.

Cântăreața se iubește cu Yosif Mohaci, un bărbat extrem de atrăgător după care ar tânji multe femei. La fel ca vedeta, și el a fost căsătorit înainte și a făcut nunta în Cipru.

ADVERTISEMENT
sorin nicolescu anda adam
Fostul soț al Andei Adam s-a vaccinat. Foto: Instagram

Cântăreața se iubește cu un afacerist arădean

Noul partener al interpretei hit-ului „Selecta” este din Arad, dar a locuit și în alte țări precum Elveția și Franța.

Bărbatul are și el o fată din căsnicia anterioară, cu o tânără pe nume Ioana, în vârstă de 5 ani. Yosif are numeroase afaceri în țară și este destul de discret cu aparițiile sale publice.

ADVERTISEMENT

Anda Adam și noul ei iubit au apărut împreună vara aceasta la mare. Cei doi au dorit să nu mai țină ascunsă relația pe care o au, pentru că la un moment dat oricum s-ar fi aflat despre legătura lor.

„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte! (nr. versurile piesei All my Love a lui John Legend”, i-a scris Yosif Andei Adam recent la o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: