Life

Ce face Gabriela Prisăcariu când Dani Oțil nu e acasă. Are legătură cu fiul lor, Luca

Gabriela Prisăcariu a devenit mama unui băiețel în urmă cu o lună, iar de atunci petrece foarte mult timp cu bebelușul.
13.10.2021 | 15:17
Ce face Gabriela Prisacariu cand Dani Otil nu e acasa Are legatura cu fiul lor Luca
ADVERTISEMENT

Blondina este implicată 100% în creșterea fiului ei și a prezentatorului Dani Oțil, Luca Tiago beneficiind de toată atenția din lume din partea mamei sale.

Fotomodelul le-a arătat celor de acasă ce face când soțul ei, vedeta de la Antena 1, este la emisiune. Pe lângă faptul că îi cumpără cele necesare celui mic recurge și la alte strategii.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Gabriela Prisăcariu își învață copilul să spună „mama”, bineînțeles într-o notă amuzantă pentru că este vorba de un bebeluș de numai o lună.

Gabriela Prisăcariu, o mamă foarte implicată. Ce face soția lui Dani Oțil când stă cu copilul

Soția lui Dani Oțil apare într-o filmare în care bebelușul stă în pat, în timp ce vedeta încearcă să-i comunice ceva.

ADVERTISEMENT

„Shhhh! Să nu afle Dani”, este mesajul care însoțește înregistrarea de pe pagina de Instagram a Gabrielei Prisăcariu.

Blondina demonstrează că nu numai prezentatorul de la Neata are umor, ci și ea. Nu de puține ori oamenii s-au amuzat de postările și poveștile lui Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Matinalul deține un fel de jurnal încă de la venirea pe lume a băiețelului său și le povestește celor care îl urmăresc în social media etapele prin care trece cu cel mic.

Scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul său, Luca Tiago

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

ADVERTISEMENT

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

ADVERTISEMENT