Fotbal intern

Hagi îşi joacă Viitorul la Iaşi! “Vedem apoi ce se întâmplă!”

Iaşi - Viitorul în Liga 1 Betano e meci de totul sau nimic pentru Gheorghe Hagi. Ce spune că are de gând să facă după meci
Autor: Alex Bradescu | 23.02.2018 | 14:15
Hagi îşi joacă Viitorul la Iaşi!

Gheorghe Hagi se pregăteşte de un meci decisiv pentru formaţia sa, cel de la Iaşi, în care Viitorul trebuie să nu piardă pentru a intra în play-off. “Regele” anunţă un meci pe viaţă şi pe moarte cu echipa care a câştigat tot până acum în 2018. 

“E un meci important în deplasare cu o echipă care e în formă. Au câştigat toate meciurile din acest an, dar şi noi suntem în formă. Arătăm mai bine de la meci la meci, avem în spate două victorii. Suntem încrezători, va fi un meci deschis, un meci frumos, vom vedea apoi ce se va întâmpla. Dar suntem încrezători în puterea noastră, în jocul nostru şi în ce putem face”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi: “L-am sfătuit bine pe Gardoş”

Hagi a vorbit şi despre aducerea lui Florin Gardoş la CSU Craiova. Fundaşul a ales Oltenia, chiar la sfatul lui Hagi, deşi negociase cu Viitorul înainte! 

“Gardoş e bine la Craiova. Craiova căuta fundaş central. V-a spus el, foarte bine, l-am sfătuit bine. Mai fac şi eu lucruri bune. Cu toate că e contra mea, dar l-am sfătuit bine”, a fost declaraţia lui Gheorghe Hagi.   

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!