Sport

“Pe ce îşi cheltuie Ostapenko milioanele?” Ce a descoperit presa letonă

La doar 20 de ani, Jelena Ostapenko a câştigat aproape 5 milioane de euro din tenis. Presa din Letonia a investigat şi a aflat pe ce cheltuie banii tânăra care în 2017 a uimit o lume întreagă, impunându-se la Roland Garros în faţa Simonei Halep.
03.03.2018 | 17:05
Pe ce isi cheltuie Ostapenko milioanele Ce a descoperit presa letona

În ciuda faptului că doar din câştigarea Roland Garros a devenit mai bogată cu 2,1 milioane de euro, Jelena nu face achiziţii extravagante, înţelegând valoarea reală a banilor. Letona se menţine cu picioarele pe pământ din acest punct de vedere, susţin sursele din Letonia.

“Îmi place să mă îmbrac în haine de firmă şi ador cumpărăturile. După un meci de tenis reuşit, îmi place să ies şi să cumpăr tot ce îmi doresc. Dar în limita bunului simţ. Acum ceva timp, voiam o rochie Dolce&Gabbana care costa 10.000 de dolari. Dar am realizat că nu am nevoie de ea, că e doar un moft. O rochie o porţi doar o dată sau maximum de câteva ori, nu se justifică un asemenea preţ. Cel mai scump obiect pe care l-am cumpărat a fost o geantă Hermes, în valoare de 4000 de dolari. E de mare calitate şi o voi avea probabil pentru tot restul vieţii”, a mărturisit Ostapenko.

Ostapenko, neinteresată de aspectul financiar

Ostapenko susţine că joacă tenis doar din plăcere, aspectul financiar nefiind prioritar. “Nu joc tenis pentru bani, e un sport care îmi place foarte mult. Îmi face plăcere fiecare secundă petrecută pe teren, fie că e vorba de antrenament sau de un meci oficial”, completează letona de 20 de ani. Pentru Jelena urmează turneul de la Indian Wells, acolo unde Simona Halep este favorită principală.

Tags: