Fotbal intern

Ce face Julio Baptista după despărţirea de CFR Cluj! “Te iubesc din tot sufletul meu!” Foto

17.03.2019 | 20:23
Ce face Julio Baptista dupa despartirea de CFR Cluj Te iubesc din tot sufletul meu Foto
ADVERTISEMENT

Julio Baptista s-a despărţit de CFR Cluj după prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano. Fostul internaţional brazilian se relaxează în Spania, ţară în care a jucat mai bine de şapte ani, şi a dat o petrecere sâmbătă pentru fiul său, Guillermo, care a împlinit trei ani.

Julio Baptista s-a despărţit de CFR Cluj şi s-a întâlnit cu Ronaldo

Julio Baptista s-a despărţit de CFR Cluj, echipă pentru care a jucat doar 42 de minute în două meciuri, şi s-a întors în Spania. Sâmbătă, Guillermo, fiul fotbalistului, a împlinit trei ani şi fotbalistul brazilian i-a organizat o petrecere impresionantă.

ADVERTISEMENT

Cu un decor copiat din filmul “Jurassic Park”, Julio Baptista s-a distrat cu fiul lui şi a postat mai multe fotografii de la petrecere pe contul personal de Instagram. Printre invitaţi s-a numărat şi Ronaldo, fostul său coleg de la Real Madrid în perioada 2005-2007 şi care în prezent este patronul lui Real Valladolid. “Când am aflat că vei intra în viaţa noastră am fost cei mai fericiţi oameni din lume. Te iubesc din tot sufletul meu”, a fost mesajul lui Julio Baptista. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ce face Julio Baptista după despărţirea de CFR Cluj. A petrecut alături de Ronaldo
Ce face Julio Baptista după despărţirea de CFR Cluj. A petrecut alături de Ronaldo

Julio Baptista a jucat două meciuri la CFR Cluj

Oficialii lui CFR Cluj şi Julio Baptista au ajuns la un acord pentru reziliera contractului cu formaţia din Gruia după prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Daniel Stanciu, directorul sportiv al clujenilor, a susţinut că fotbalistul de 37 de ani a părărsit echipa din cauza problemelor medicale.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, el nu putea să-şi revină din punct de vedere fizic. A făcut eforturi, s-a dus chiar pe banii lui în Spania şi la Dubai, pentru a se trata la nişte clinici specializate, dar revenirea lui pe gazon se prelungea. Trebuie ţinut cont de faptul că a pierdut mult din pregătirea fizică şi a fost corect şi el. A fost în asentimentul a ceea ce gândeam şi noi, astfel că şi rezilierea a fost simplă. Julio mai avea un an de contract cu CFR şi tocmai de aceea trebuie apreciat gestul său. De altfel, Baptista a fost un om care a dovedit că este profesionist. N-a lipsit deloc de la antrenamente, a fost mereu deschis, le-a împărtăşit colegilor din vasta sa experienţă”, a declarat Julio Baptista.