Life

Ce face Mircea Radu de când s-a retras din televiziune: „Am multe taine de deslușit”

15.04.2021 | 18:02
Ce face Mircea Radu de cand sa retras din televiziune Am multe taine de deslusit
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a spus adio micului ecran și s-a retras alături de familie la Piatra Neamț, Mircea Radu nu se plictisește deloc. Departe de agitația Bucureștiului, prezentatorul TV care până nu demult făcea furori în rândul doamnelor și domnișoarelor a descoperit o nouă pasiune: grădinăritul.

Vă spunem, însă, din capul locului, că nu are de gând să se reprofileze. „E prea mult spus grădinar priceput. Mai am multe taine de desluşit”, a recunoscut acesta, cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Cert este că viața la țară îi priește de minune și nu regretă că s-a lăsat înduplecat de soție să se stabilească în orașul ei natal. În plus, reușește să-și rotunjească veniturile împărtășind din vasta-i experiență tuturor persoanelor juridice care doresc să-și îmbunătățească imaginea publică.

Retras la Piatra Neamț, Mircea Radu s-a apucat de grădinărit

E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil.

ADVERTISEMENT

Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu. Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă.

Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru.

ADVERTISEMENT

Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, a dezvăluit Mircea Radu.

Credeți că-i lipsește micul ecran? Ei bine, pregătiți-vă, pentru că răspunsul vă va lăsa fără cuvinte. Nu duc dorul televiziunii, fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show-ul.

ADVERTISEMENT

A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant”, a conchis fostul prezentator TV.

ADVERTISEMENT
Tags: