Life

Ce face Naomi Hedman după X Factor. Iubita lui Florin Ristei a încercat mai multe meserii

18.03.2021 | 19:03
Ce face Naomi Hedman dupa X Factor Iubita lui Florin Ristei a incercat mai multe meserii
ADVERTISEMENT

Naomi Hedman a devenit cunoscută după participarea la X Factor, dar și mulțumită relației amoroase pe care o are cu Florin Ristei, însă puțină lume știe ce face acum sau faptul că a încercat mai multe meserii de-a lungul timpului.

Frumoasa mulatră a luat parte la câteva reality show-uri în Marea Britanie, țara sa natală, iar ulterior a început să-și îndrepte atenția către meseria de model, dar și cea de cântăreață. Așa a ajuns vedeta să aibă colaborări de succes cu Nicki Minaj.

ADVERTISEMENT

Iubita juratului de la Antena 1 este hostess și poate fi văzută în pictoriale incendiare în care își pune în valoare calitățile fizice. Naomi Hedman promovează frecvent articole vestimentare de la diverși designeri români, dar și internaționali.

Naomi Hedman, meserii diverse. Ce a făcut până acum iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman știe cum să se pună în valoare și unde mai pui că nu o ajută numai trupul sculptat la sală, ci și asemănarea numelui ei cu celebrul supermodel de renume internațional, Naomi Campbell, ajuns acum la vârsta de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Florin Ristei încinge imaginația bărbaților atunci când pozează fie că imortalizează momente din vacanță, fie că este vorba de ședințe foto la care ia parte.

Englezoaica în vârstă de 27 de ani poate fi admirată în toată splendoarea pe rețelele de socializare, acolo unde publică adesea imagini de senzație, fiind urmărită de mulți oameni prin prisma frumuseții sale, dar și poveștii de dragoste pe care o are cu prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT

Frumoasa mulatră și Florin Ristei au început să se întâlnească după participarea vedetei la X Factor, relația lor fiind una solidă. Naomi Hedman chiar a cunoscut-o pe mama iubitului ei, fiind primită cu brațele deschise de familia juratului de la Antena 1.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect.

ADVERTISEMENT

Nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine.  Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. 

Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori. Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a spus Florin Ristei în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT