Life

Ce face Nea Mărin când nu apare la TV. Cum a fost surprins pe străzile din București

Nea Mărin este de departe unul dintre cei mai apreciați dansatori, dar și oameni de televiziune. Cum se comportă însă acesta când nu este filmat?
08.02.2023 | 08:25
Ce face Nea Marin cand nu apare la TV Cum a fost surprins pe strazile din Bucuresti
Ce face Nea Mărin când nu apare pe micile ecrane. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nea Mărin, pe numele lui real, Marin Barbu se bucură de un succes imens când vine vorba de dans, dar și de apariții pe micile ecrane.

Cum se comportă Nea Mărin când nu este în fața camerelor de filmat

Într-adevăr, a muncit din greu ani de zile pentru a-și construi o carieră solidă, însă iată că acum e bucură de rezultate, unii numindu-l chiar maestru pentru talentul său.

ADVERTISEMENT

Și totuși, dincolo de camerele de filmat, cum se comportă celebrul coregraf? L-am văzut în diverse emisiuni, l-am văzut în spectacole, dar și la diverse evenimente, așa că ar fi bine să aflăm și ce se întâmplă dincolo de toate astea.

Cei de la spynews.ro au vrut să afle mai multe despre Nea Mărin, care este și bun prieten cu Liviu Vârciu, așa că l-au surprins în trafic, în timp ce mergea spre o clinică din București.

ADVERTISEMENT

La volan, Nea Mărin nu este la fel ca pe scenă, iar asta o spun jurnaliștii care au fost cu ochii pe el. Au fost momente în care coregraful conducea cu mare viteză, destul de haotic.

De asemenea, acesta a trecut odată și pe culoarea roșie a semaforului, spun sursele citate, semn ori că se grăbea, ori că acesta este stilul său de condus în traficul destul de neplăcut din Capitală.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Nea Mărin a ajuns la clinica respectivă din București și, conform celor de la spynews.ro, după ce a coborât din mașină se vedea că merge șchiopătând.

Ulterior, coregraful a intrat într-un cabinet de kinetoterapie, iar ce s-a întâmplat mai departe rămâne un mister.

ADVERTISEMENT

Nea Mărin s-a operat de apendicită

Chiar și așa, când vine vorba de viața personală, Nea Mărin este un om cât se poate de discret. În toamna anului trecut, coregraful s-a operat de apendicită, însă nu a vrut să vorbească prea multe lucruri despre acel episod.

Liviu Vârciu a fost cel care l-a dat de gol, iar mai apoi, Nea Mărin a dat câteva detalii de abia după ce s-a recuperat complet. Vestea bună este că dansatorul a evitat o adevărată tragedie, pentru că lucrurile se puteau agrava dacă nu se opera la timp.

„A venit direct cu diagnosticul și m-a întrebat: Unde vreți să mergeți? (…) M-a pregătit cu antibiotice, cu de toate, au băgat în mine. (…).

M-am urcat la colegul meu în mașină și am plecat la aeroport la Baia Mare. Dacă nu-mi făcea CT-ul, veneam, dansam și muream acolo, leșinam”, povestea Nea Mărin, despre acel episod din viața sa.

ADVERTISEMENT