Fotbal international

Neymar își va ridica tot Parisul în cap. Ce face starul brazilian în perioada de carantină

27.03.2020 | 22:29
Neymar isi va ridica tot Parisul in cap Ce face starul brazilian in perioada de carantina
ADVERTISEMENT

Majoritatea jucătorilor străini de la PSG nu se mai află de câteva zile în capitala Franței. Au rămas doar străinii din Europa, cei din America de Sud și Centrală făcându-și bagajele, cu acordul clubului, și decolând spre țările lor de baștină.

Ce face Neymar în perioada de carantină

Evident, tehnicianul german Thomas Tuchel le-a alcătuit chiar și pentru cele 14 zile de carantină obligatorii pe care trebuie să le petreacă în țările lor din momentul sosirii, un program de pregătire în funcție de caracteristicile fiecărui jucător.

ADVERTISEMENT

Au plecat Neymar, Thiago Silva, Marquinhos, Angel di Maria, Edinson Cavani, Mauro Icardi și toți au transmis pe conturile lor de socializare că au ajuns OK și sunt bine.

Neymar e cel mai bine plătit jucător de la PSG

Cu siguranță însă că brazilianul Neymar, omul cel mai bine plătit la PSG, cu 36 de milioane de euro net anual, are însă cu totul alte noțiuni despre termenul de carantină.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui PSG, care a creat un mare scandal vara trecută, declarând că e ținut prizonier la Paris, deși el vrea să revină la Barcelona, abia reușise să se împace cu suporterii, în urma evoluțiilor bune avute în acest sezon.

Și în Brazilia e în plină desfășurare lupta cu coronavirusul

Acum însă, sigur, iar își va pune tot Parisul în cap în momentul în care suporterii campioanei Franței vor vedea pe Instagramul lui Neymar imagini care nu au nici un fel de legătură cu noțiunea de carantină.

ADVERTISEMENT

Și în Brazilia este în plină desfășurare lupta împotriva coronavirusului, iar în favelele rău famate nu poliția ci bandele de gangsteri au grijă, cu armele automate în mâini, ca populația să respecte regulile de izolare.

Pentru brazilian nu există reguli de urmat

Însă aceste reguli pentru Neymar nu există. El s-a retras la somptuoasa sa reședință de la Magaratiba, unde are până și pistă de aterizare și decolare pentru elicopterul personal, nemaivorbind de dotările sportive și culturale și trăiește de parcă ar fi în vacanță.

ADVERTISEMENT

Într-o imagine postată recent apare alături de fiul său Davi Lucca și de alți prieteni, tolăniți pe nisip, la plajă, după ce au disputat o partidă de fotbal-volei. Așa carantină și-ar dori oricine.

 

ADVERTISEMENT