Life

Ce face o tânără când merge cu autobuzul. Gestul său a provocat controverse: “Nu văd problema”

O tânără a făcut un gest neașteptat atunci când a mers cu autobuzul. Aceasta a provocat mari controverse, deși spune că nu are vreo vină.
21.05.2023 | 17:39
Ce face o tanara cand merge cu autobuzul Gestul sau a provocat controverse Nu vad problema
Ce face o tânără când merge cu autobuzul. Sursă foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

O tânără i-a enervat la culme pe câțiva pasageri atunci când mergea cu autobuzul. Gestul său a obligat practic o persoană să stea în picioare întreg traseul și a stârnit un val de controverse în mediul online. Cum s-a putut întâmpla așa ceva?

Gestul făcut de o tânără în timp ce mergea cu autobuzul

O adolescentă de 19 ani a mers cu autobuzul, având mai multe genți după ea. Pentru că, spune aceasta, nu avea suficient loc pentru a le lăsa pe jos, a preferat să acapareze două locuri din autobuzul respectiv. 

ADVERTISEMENT

Totodată, ea nu înțelege de ce au fost deranjați cei din jurul ei. Adolescenta povestește că pungile erau ”super grele”, iar ea nu mai putea să le care. Deși în primă fază ar fi încercat să le pună în fața picioarelor, acestea nu încăpeau.

Întreaga întâmplare a fost povestit de tânără pe Reddit, aceasta declarându-se nedumerită de cele întâmplate. “M-am așezat pe un scaun și mi-am pus bagajele pe scaunul de lângă mine, ocupând practic două locuri pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Din moment ce nu era aglomerat când m-am urcat, nu văd problema. Călătoria cu autobuzul a fost destul de lungă. pe măsură ce trecea, tot mai mulți oameni se urcau în autobuz. În cele din urmă a devenit destul de aglomerat, până la punctul în care unii oameni au trebuit să se ridice în picioare”, a povestit ea.

Ce răspunsuri a primit aceasta

În loc să își mute bagajele pentru a elibera un loc, aceasta a ajuns la concluzia că “majoritatea oamenilor nu vor oricum să stea lângă străini”. Pe de altă parte, în momentul în care a ajuns la stație, un alt pasager a luat atitudine.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a apropiat de ea și i-a reproșat că a fost “nechibzuită și nepoliticoasă”. “Cineva mi-a spus în mod pasiv agresiv: “Puteai să-ți muți geanta și să nu fi fost nechibzuită și nepoliticoasă. Toată lumea vrea să se așeze, nu doar tu. Nu am răspuns cu adevărat pentru că nu știam ce să spun”, a mai adăugat aceasta.

Totodată, tânăra a mai explicat că nimeni nu i-a cerut să își mute lucrurile. Dacă s-ar fi întâmplat asta, probabil s-ar fi mobilizat. Ea spune că nu înțelege dacă a greșit sau nu și le-a cerut un sfat celor de pe platformă, arată The Mirror.

ADVERTISEMENT

Iar comentariile au început să curgă. Nu puțini au fost cei care i-au reproșat tinerei că în momentul în care un autobuz se aglomerează, este de datoria ei să ia atitudine și să facă loc unei alte persoane. Au fost însă și persoane care i-au ținut partea.

ADVERTISEMENT