Life

Ce face Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1. Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare TV

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a fost concediată de la Antena 1. Fosta prezentatoare este foarte activă în mediul online.
20.04.2023 | 16:18
Ce face Octavia Geamanu dupa ce a fost data afara de la Antena 1 Cu ce se ocupa acum fosta prezentatoare TV
Ce face Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Octavia Geamănu a fost dată afară de la Antena 1 la începutul lunii martie. Fosta prezentatoare stă acasă acum, astfel că se poate ocupa mai mult de ea și de cei dragi.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1

În vara anului trecut, fosta prezentatoare a fost înlocuită de Irina Ursu la Observatorul de weekend, care apare și acum pe post, sâmbăta și duminica. Octavia Geamănu lucra de 18 ani la postul TV și a spus că nu fusese anterior anunțată în legătură cu vreo schimbare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis să dea televiziunea în judecată, însă a continuat să meargă la muncă de luni până vineri. La începutul lunii martie, Octavia Geamănu a fost concediată de la postul TV unde prezenta știrile, iar acum are mai mult timp liber pentru a sta alături de familie.

Fosta prezentatoare a știrilor Observator se ocupă mai mult de băiețelul ei și al lui Marian Ionescu, Andrei. Cei doi au mai multe activități împreună, se joacă și ies la plimbări. În plus, vedeta se poate ocupa mai mult și de ea.

ADVERTISEMENT

De când nu mai apare pe micile ecrane, Octavia Geamănu și-a făcut un canal de YouTube, acolo unde le împărtășește fanilor trucurile sale de frumusețe. Chiar dacă acum stă acasă, fosta știristă are în continuare grijă de aspectul său fizic.

De curând, vedeta s-a filmat în timp ce le explica internauților cum își ondulează părul. De asemenea, aceasta le-a arătat fanil0r cum decurge o zi din viața ei. Octavia Geamănu s-a trezit devreme, s-a afișat în pijamale, nemachiată, după care a ieșit cu fiul ei la plimbare.

ADVERTISEMENT

Fosta știristă a abordat și alte subiecte, cum ar fi sănătatea emoțională, problemele cu somnul, dar și rețete culinare, cum ar fi o prăjitură pe care a făcut-l împreună cu fiul ei, notează libertatea.ro. Canalul este nou, astfel că, momentan, vedeta are puțin peste 300 de abonați.

Motivul pentru care Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1

Pe 7 martie, Octavia Geamănu a povestit, pe Facebook, cum a fost anunțată că a fost concediată de la Antena 1. “Pe vremuri, când vedeam cum își iau la revedere unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obișnuință, de la pupitrul Observatorului, predând ștafeta celui care urma, anunțându-și fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situația asta.

ADVERTISEMENT

Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru. Mă mai întreabă lumea: Și ce-ai învățat din asta? Răspunsul e: nimic.

Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci așa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepție, am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze”, a scris fosta prezentatoare cu mai bine de o lună în urmă.

Deși acum nu mai face parte din echipa trustului, Octavia Geamănu continuă procesul cu Antena 1. Vedeta a fost concediată pe motiv disciplinar, însă nu regretă nimic din tot ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT