Sport

Ce face Paul Anton după decizia Comisiilor de la FRF: „Vedem unde duce litigiul!”. Exclusiv

Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton, a anunțat, în exclusivitate, pentru FANATIK, faptul că jucătorul lui Dinamo va face recurs, după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a respins memoriul depus de acesta.
12.08.2021 | 12:46
Ce face Paul Anton dupa decizia Comisiilor de la FRF Vedem unde duce litigiul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Paul Anton a fost transferat de Dinamo, în toamna anului trecut, liber de contract, de la Samara.

Mijlocașul, în vârstă de 30 de ani, mai are contract până în 2022 cu formația roș-albă.

Din cauza mai multor salarii restante, Paul Anton și-a depus memoriu. Însă, Comisiile FRF au decis în favoarea lui Dinamo și i-au refuzat, lui Paul Anton, memoriul pentru a deveni jucător liber de contract.

Paul Anton va face recurs la decizia Comisiilor FRF

Lucian Marinescu a anunțat că Paul Anton va face recurs la decizia Comisiilor FRF și va duce la capăt litigiul cu Dinamo. Astfel că, în prezent, nu se pune problema ca mijlocașul să fie ofertat de alt club.

ADVERTISEMENT

„Nu există nicio ofertă (n.r. pentru Paul Anton). Vedem unde duce litigiul și de abia după, când avem o decizie definitivă. Da, clar (n.r. vom face recurs)”, a declarat Lucian Marinescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Iuliu Mureșan, reacție fermă la adresa lui Paul Anton

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, susține că Paul Anton nu poate pleca de la clubul roș-alb, deoarece încă mai are contract. În același timp, speră ca mijlocașul să se refacă cât mai repede, după accidentarea suferită, și să o ajute pe Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vrea, dar are contract, e la un club și nu mai merge că nu mai vrea. Nu e la un club de unde pleci când vrei sau faci ce vrei.

A revenit de o săptămână, dar ieri a zis că îl ține un pic unde a avut o problemă. Nu știu ce să zic, probabil așa e.

ADVERTISEMENT

Eu sper să intre pentru că ne-ar ajuta experiența lui, modul în care stă în teren.

Am discutat, dar nu o renegociere a salariului, ci altă soluție. Ar fi o soluție să îl vindem pe Anton, dar nu avem nicio ofertă.

E disponibil pentru orice sumă, dar nu ne-a căutat nimeni. Nu vreau să intru în discuția asta acum, dar o să analizăm orice ofertă vine”, a spus Iuliu Mureșan, la PRO X.

ADVERTISEMENT
Tags: