News

Incredibil! Ce făcea Ronaldo cînd Messi se CALIFICA în FINALA Cupei Mondiale! Şi nici n-are chef să se uite la FINALĂ!

Rivalitatea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a atins cote maxime în ultimii ani. Sezonul precedent i-a aparţinut lui Cristiano Ronaldo, care a obţinut ”Balonul de Aur” şi a cîştigat...
10.07.2014 | 17:13

Rivalitatea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a atins cote maxime în ultimii ani. Sezonul precedent i-a aparţinut lui Cristiano Ronaldo, care a obţinut ”Balonul de Aur” şi a cîştigat împreună cu Real Madrid Liga Campionilor. Totul a fost perfect pentru Ronaldo pînă la Cupa Mondială. În Brazilia a fost altă poveste, una mai tristă pentru lusitan. Portugalia a avut o evoluţie dezamăgitoare, părăsind competiţia încă din faza grupelor. Un factor important al deziluziei portughezilor a fost şi forma ”mizerabilă” a lui Cristiano Ronaldo pe arenele braziliene. La început brazilienii l-au iubit, însă cînd l-au văzut cum joacă l-au fluierat continuu.

Expresia care n-a mai apărut niciodată pe faţa lui Messi

Messi a traversat un sezon diametral opus cu cel al lui Ronaldo. A avut una dintre cele mai slabe evoluţii din cariera sa la Barcelona, a fost măcinat de accidentări şi n-a luat nici un trofeu cu echipa blaugrana. Întregul sezon poate fi şters cu buretele în cazul în care cîştigă Cupa Mondială cu Argentina. Messi a fost cel mai important jucător al echipei în Brazilia. A marcat 4 goluri, i-a schimbat tactica lui Sabella şi s-a dovedit a fi un psiholog de excepţie pentru Argentina în semifinala cu Olanda. Bucuria lui Messi cînd Maxi Rodriguez a marcat golul care i-a trimis în finală, alături de Germania, a fost una de excepţie, care n-a apărut niciodată pe faţa lui Messi.

ADVERTISEMENT

messss

Ronaldo îşi vizita bunicii înainte ca Messi să se califice în finală

Întrebarea care le vine tuturor în minte în aceste zile este ce va face Cristiano Ronaldo în weekend-ul în care Messi va juca în finala Cupei Mondiale. Răspunsul este simplu: nu va fi adversarul argentinianului pe Maracana! În schimb, va petrece timpul alături de Irina Shayk, va poza alături de celebri creatori de modă şi va sta foarte mult la soare. Nimic din aceste lucruri nu se compară cu prezenţa într-o finală de Cupă Mondială. Probabil nu va simţi niciodată acest sentiment. În schimb, Messi se bucură ca un copil de prezenţa în finală, însă în acelaşi timp va fi şi tată şi mamă pentru colegii săi din naţionala Argentinei.

3 iulie (Ronaldo): şi-a început vacanţa alături de Irina Shayk şi încerca să jongleze cu soarele
3 iulie (Messi): se antrena tare, probabil vomita pe terenurile de pregătire. Mai avea două zile pînă la sfertul de finală cîştigat de Argentina cu scorul de 1-0 contra Belgiei.

ADVERTISEMENT

cr77

4 iulie (Ronaldo): se întîlnea cu fraţii Dsquared, celebri creatori de modă.
4 iulie (Messi): mai avea cîteva ore pînă la sfertul cu Belgia. Exersa loviturile libere la antrenament

cr777

8 iulie (Ronaldo): a mers în vizită la bunici împreună cu fiul său.
8 iulie (Messi): urmărea meciul Brazilia – Germania 1-7, încă nu ştia că 24 de ore mai tîrziu avea să obţină calificarea în finala Cupei Modiale

ADVERTISEMENT

crrrrr777

 

Tags: