Life

Ce face și cum arată acum Giuliano Stroe. Micul Hercule a ajuns la 18 ani

Giuliano Stroe, copilul care a impresionat o țară întreagă pe când avea numai 2 ani și a intrat în Cartea Recordurilor, a devenit major. Ce face în prezent.
29.07.2022 | 16:32
Ce face si cum arata acum Giuliano Stroe Micul Hercule a ajuns la 18 ani
Giuliano Stroe a devenit major. Ce face în prezent Micul Hercule. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul supranumit Micul Hercule și-a aniversat recent ziua de naștere. Adolescentul le-a arătat celor care-l urmăresc în social media că și-a păstrat pasiunea pentru greutăți, așa cum a fost recunoscut la numai 2 ani.

Giuliano Stroe a devenit major. Ce face în prezent Micul Hercule

Giuliano Stroe a început să practice sport de la o vârstă foarte fragedă. Avea numai doi ani când apărea în lumina reflectoarelor, tatăl său mărturisind că a început antrenamentele cu un an înainte văzând forța acestuia.

ADVERTISEMENT

Născut în satul Icoana din județul Olt, tânărul a devenit major în urmă cu foarte puțină vreme. În prezent, pasiunea pentru sport se află pe primul plan, dar din cauza unor probleme de sănătate a eliminat din intensitatea antrenamentelor.

Nu mai face gimnastică, la cei 18 ani ai săi îndreptându-și atenția către box. Participă la numeroase concursuri și competiții organizate de Federația Română de Box, cele mai recente fiind chiar vara aceasta.

ADVERTISEMENT

Giuliano Stroe are propriul club alături de fratele său, Claudio, după cum se arată pe pagina de Facebook a cunoscutului culturist. Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club a fost înființată de tatăl celor doi băieți.

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor

Giuliano Stroe a fost considerat cel mai puternic copil din lume pe când avea doar doi ani. Trei ani mai târziu se bucura de o forță uluitoare, după ce făcuse zilnic numeroase antrenamente extrem de dure pentru vârsta sa.

ADVERTISEMENT

Tânărul a intrat în Cartea Recordurilor pentru numărul uriaș de kilograme cu care se antrena, iar în anul 2012 a urcat pe scena emisiunii Românii au talent. La momentul respectiv i-a impresionat pe jurații de la Pro TV.

Determinarea adolescentului nu s-a oprit aici și mai târziu s-a înscris la un concurs din Italia. Culturistul a realizat o cascadorie în fața publicului. Totodată, gimnastul a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe flotări la 90 de grade.

ADVERTISEMENT

Sportivul reușește să facă acrobații uimitoare și să ridice greutăți de mic copil, acesta fiind și motivul pentru care a fost numit „cel mai puternic copil din lume”.

ADVERTISEMENT
Tags: