Life

Ce face și cum arată Alina Rusu de la Mireasa. A fost concurentă în două sezoane

Alina Rusu, una dintre fostele participante de la Mireasa, le-a arătat fanilor ce face de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Tânăra este activă în online.
28.07.2022 | 17:00
Ce face si cum arata Alina Rusu de la Mireasa A fost concurenta in doua sezoane
Alina Rusu de la Mireasa, imagini noi. Ce mai face fosta concurentă de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a fost concurentă în două sezoane diferite ale emisiunii matrimoniale de la Antena 1. Atât în sezonul trei, cât și în al patrulea s-a făcut remarcată prin felul său de a fi, dovadă că a ajuns până în finală.

Alina Rusu de la Mireasa, imagini noi. Ce mai face fosta concurentă de la Antena 1

Alina Rusu a postat recent câteva imagini prin care fanii au reușit să vadă ce face și cum arată în prezent. Fosta participantă de la Mireasa nu s-a schimbat prea mult de când era o prezență constantă pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Și-a păstrat culoarea părului, fiind tot șatenă, și are o siluetă de invidiat. Acest lucru a fost evidențiat datorită unor colanți și a unui top care i-a pus în valoare formele, cât și abdomenul tonifiat la sala de fitness.

Fosta finalistă a emisiunii matrimoniale moderate de Simona Gherghe adoră să călătorească, să joace tenis, să meargă la sală și să danseze pe muzică reggaeton.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra se descrie ca o persoană sinceră, respectuoasă, inteligentă și un om cu care se poate comunica extrem de ușor.

Pe plan sentimental Alina Rusu pare să fie în continuare singură. Majoritatea imaginilor de pe rețelele de socializare o arată fără un partener de viață, ea locuind în continuare în Italia.

ADVERTISEMENT

Alina Rusu nu a găsit persoana potrivită

Alina Rusu a împlinit recent vârsta de 30 de ani, fosta concurentă a show-urilor Rămân cu tine și Roata norocului de la Kanal D dezvăluind că nu a găsit până în momentul de față bărbatul potrivit pentru a forma o relație.

„Nu am avut relații intime, dar am avut relații. Nu a fost persoana potrivită. Dacă să fie respectuos, să fie sincer, să fie iubitor, să fie inteligent înseamnă că eu sunt prea pretențioasă, atunci nu știu ce să zic.

ADVERTISEMENT

Nu cer lucruri exagerate. N-am putut fi păcălită”, a spus tânăra în urmă cu ceva vreme în emisiunea Xtra Night Show, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT