Life

Ce face Smiley în fiecare dimineață. Sunt ani buni de când a dobândit acest obicei

Smiley are un stil de viață cât se poate de sănătos și echilibrat, povestindu-le fanilor care este lucrul pe care-l face în fiecare dimineață, de ani buni.
12.06.2022 | 15:33
Ce face Smiley in fiecare dimineata Sunt ani buni de cand a dobandit acest obicei
Smiley are un obicei sănătos. Ce face cântărețul după ce se trezește. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul, pe numele său complet Andrei Tiberiu Maria, a spus ce face de fiecare dată când se trezește. Indiferent de oră, juratul de la SuperStar România spune că are un obicei dobândit de foarte mulți ani, de la care nu se abate.

Smiley are un obicei sănătos. Ce face cântărețul după ce se trezește

Smiley este foarte comunicativ cu cei care-l urmăresc pe social media, acolo unde le dezvăluie tot felul de lucruri despre viața sa personală. Dacă acum ceva timp le-a spus că s-a apucat serios de slăbit, acum a scos la iveală un secret.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV le-a mărturisit fanilor care este obiceiul sănătos la care nu renunță sub nicio formă. Prima oară când se trezește moderatorul de la Românii au talent bea un pahar cu apă fără să consume altceva înainte.

„Bună dimineața. Da, pentru mine e dimineață la ora asta. În fiecare zi, indiferent de ora care mă trezesc, primul lucru pe care-l fac este să beau un pahar cu apă. Sănătate pură”, a spus artistul pe Instagram, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Smiley, mai atent la stilul său de viață

Mai mult decât atât, Smiley a decis în pandemie să fie mai atent la alimentele pe care le consumă. Vedeta a renunțat la dulciuri și s-a apucat serios de sport, mergând frecvent la antrenament. Așa a dat jos 10 kilograme.

„Trebuie să recunosc că în weekend-urile în care avem filmări îmi cam bat joc cu mâncarea, dar nu renunț la sport. Am revenit în sală! Și de trei zile n–am mai mâncat dulciuri deloc, asta e a patra zi.

ADVERTISEMENT

Poate reușesc vreo două-trei luni și după poate mă obișnuiesc așa. Așa că nu mă ispitiți!”, le-a spus Smiley urmăritorilor lui de pe Instagram.

De asemenea, juratul de la SuperStar România a profitat din plin de timpul liber. A stat foarte mult cu iubita sa, Gina Pistol, și cu fiica lor, Josephine Ana, fără să mai petreacă ore întregi în studioul de înregistrări.

ADVERTISEMENT

Smiley a citit numeroase cărți și s-a uitat la filme în perioada de izolare, reluându-și activitatea la abia un an de la nașterea copilului său.

ADVERTISEMENT
Tags: